مقاله روزنامه‌نگاری کُنشگر چشم‌اندازی نو در ارتباطات توسعه (مطالعه موردی: رسانه‌ای‌شدن میراث فرهنگی در ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله روزنامه‌نگاری کُنشگر چشم‌اندازی نو در ارتباطات توسعه (مطالعه موردی: رسانه‌ای‌شدن میراث فرهنگی در ایران) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روزنامه‌نگاری کُنشگر چشم‌اندازی نو در ارتباطات توسعه (مطالعه موردی: رسانه‌ای‌شدن میراث فرهنگی در ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روزنامه‌نگاری کُنشگر چشم‌اندازی نو در ارتباطات توسعه (مطالعه موردی: رسانه‌ای‌شدن میراث فرهنگی در ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روزنامه‌نگاری کُنشگر چشم‌اندازی نو در ارتباطات توسعه (مطالعه موردی: رسانه‌ای‌شدن میراث فرهنگی در ایران) :

تعداد صفحات :۲۴

طی سال‌های اخیر، رویکردهای نوینی در روزنامه‌نگاری شکل گرفته‌است که روزنامه‌نگاری شهروندی، روزنامه‌نگاری صلح، روزنامه‌نگاری‏ گفت‌وگو، روزنامه‌نگاری‏ محیط‌زیست و روزنامه‌نگاری‏ سلامت از جمله آنهاست.
در این میان روزنامه‌نگاری کُنشگر و استفاده از رسانه‌های جایگزین جایگاه ویژه‌ای در ارتباطات توسعه به خود اختصاص داده‌است. در این مقاله سعی شده‌است شکل‌گیری این نوع روزنامه‌نگاری در ایران بررسی شود. از آنجا که اولین نمونه‌های این نوع ارتباطات در حوزه میراث فرهنگی بوده‌است، اینمقاله به این موضوع پرداخته‌است. در ابتداسیرتطوروشکل­گیریرسانه­های کُنشگر وجایگاهآنهادرزیست­بومجدیدرسانه­ایموردبررسیقرارگرفته و با تکیه بر مبانی ارتباطی آن در دو نظریه مهم ”جامعه شبکه‌ای“ مانوئل کاستلز و ” ارتباطات مشارکتی“ جان سرواس که مفهوم ”روزنامه‌نگاری کُنشگر “ تشریح شده‌است. پس از آن نحوه رسانه­ای شدن میراث فرهنگی در ایران که بخشی از آن با روش­های روزنامه­نگاری کُنشگر و جایگزین سازگار بوده، مورد مطالعه قرار گرفته و با متخصصان و کارشناسان و روزنامه­نگاران و کُنشگران این حوزه گفت‌وگو شده‌است.
در این تحقیق با استفاده از روش نظریه زمینه­ای (Grounded Theory) نهایتاً وضع موجود و مطلوب روزنامه‌نگاری کُنشگر در حوزه میراث فرهنگی در قالب دو مدل به تصویر در آمده‌است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.