مقاله شبیه‌سازی عملکرد گندم در شرایط دیم کامل و آبیاری تکمیلی و ارائه سناریوهای برتر مدیریتی در بالادست حوضه آبریز کرخه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شبیه‌سازی عملکرد گندم در شرایط دیم کامل و آبیاری تکمیلی و ارائه سناریوهای برتر مدیریتی در بالادست حوضه آبریز کرخه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه‌سازی عملکرد گندم در شرایط دیم کامل و آبیاری تکمیلی و ارائه سناریوهای برتر مدیریتی در بالادست حوضه آبریز کرخه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه‌سازی عملکرد گندم در شرایط دیم کامل و آبیاری تکمیلی و ارائه سناریوهای برتر مدیریتی در بالادست حوضه آبریز کرخه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه‌سازی عملکرد گندم در شرایط دیم کامل و آبیاری تکمیلی و ارائه سناریوهای برتر مدیریتی در بالادست حوضه آبریز کرخه :

تعداد صفحات :۲۲

این تحقیق با هدف واسنجی و صحت­سنجی مدل گیاهی AquaCropبرای گندم (رقم آذر ۲) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی و هم­چنین ارائه سناریوهای برتر مدیریتی به­منظور ارتقاء عملکرد و بهره­وری آب گندم دیم در منطقه هنام شهرستان الشتر انجام گردید. مدل با استفاده از داده­های مربوط به آزمایشات مزرعه­ای در سال زراعی ۸۵-۱۳۸۴ و به طریق کدنویسی در نرم افزار Matlab و تغییر بعضی از پارامترهای گیاهی متغیر که در مزرعه اندازه­گیری نشده بودند، واسنجی گردید. با به کارگیری اطلاعات اندازه­گیری شده در ۲ مزرعه تحقیقاتی در شرایط مدیریتی متفاوت (دیم و تک­آبیاری بهاره و پاییزه) در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ مدل صحت­سنجی گردید. نتایج نشان داد که مدل با دقت بالایی قابلیت مدل­سازی عملکرد دانه و بیوماس محصول را در شرایط دیم و تک­آبیاری دارا می­باشد. به­طوری که در مرحله صحت­سنجی برای عملکرد دانه و میزان بیوماس، شاخص RMSE به ترتیب برابر ۱۶/۰ و ۳۲/۰ تن در هکتار، شاخص NRMSE به ترتیب ۵ و ۴ درصد بدست آمد. و برای هر دو پارامتر فوق، مقدار ضریب تعیین برابر ۸۶/۰، شاخص­های سازگاری (d) و نش- ساتکلیف (NSE) نزدیک به ۱ حاصل گردید. پایش زراعی مزارع کشاورزان منطقه و همچنین نتایج شبیه­سازی مدل AquaCrop نشان داد که بر اساس شرایط اقلیمی سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲ تاریخ کاشت مناسب گندم دیم در منطقه هنام بین ۶ تا ۱۰ آبان ماه است. نتایج شبیه­سازی مدل بیانگر آن است که با تغییر تاریخ کاشت از اول به دهم آبان عملکرد دانه، بیوماس و شاخص بهره­وری آب مصرفی شبیه­سازی شده گندم به طور میانگین به میزان ۷، ۶ و ۱۱ درصد افزایش پیدا کرده­اند. همچنین براساس سناریوهای خروجی مدل AquaCrop در منطقه هنام، مناسب­ترین عمق و زمان تک آبیاری بهاره به ترتیب ۵۰ میلی­متر و میانه دوره گل­دهی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.