مقاله مدل ترکیبی موجک و شبکه عصبی برای پیش‌بینی غلظت سولفات و کلراید رودخانه‌ها (مطالعه موردی: رودخانه دز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدل ترکیبی موجک و شبکه عصبی برای پیش‌بینی غلظت سولفات و کلراید رودخانه‌ها (مطالعه موردی: رودخانه دز) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل ترکیبی موجک و شبکه عصبی برای پیش‌بینی غلظت سولفات و کلراید رودخانه‌ها (مطالعه موردی: رودخانه دز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل ترکیبی موجک و شبکه عصبی برای پیش‌بینی غلظت سولفات و کلراید رودخانه‌ها (مطالعه موردی: رودخانه دز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل ترکیبی موجک و شبکه عصبی برای پیش‌بینی غلظت سولفات و کلراید رودخانه‌ها (مطالعه موردی: رودخانه دز) :

تعداد صفحات :۲۴

از مهم­ترین عوامل مؤثر در توسعه پایدار یک منطقه، فراهم آوردن منابع آب مناسب از نظر کمی و کیفی می­باشد. در این مطالعه مدل­های شبکه عصبی مصنوعی، رگرسیون خطی چند متغیره و ترکیب شبکه عصبی- موجک برای پیش بینی غلظت سولفات و کلراید در ایستگاه بامدژ رودخانه دز بررسی شد و تأثیر پیش­پردازش داده­ها روی عملکرد مدل­ها به­وسیله تجزیه موجک مورد تحقیق قرار گرفت. بدین منظور سری­های زمانی دبی، سولفات و کلراید مشاهده شده­ رودخانه، در سطوح مختلفی به زیرسری­ها تجزیه شدند. سپس حاصل جمع جبری زیرسری­های مؤثر دبی، سولفات و کلراید به عنوان ورودی مدل شبکه عصبی برای پیش­بینی یک ماه بعدی سولفات و کلراید درنظر گرفته شد. نتایج نشان داد که عملکرد پیش­بینی مدل ترکیبی موجک نسبت به شبکه عصبی و رگرسیون بهتر می باشد. هم­چنین مدل ترکیبی موجک عصبی برای مقادیر بیشینه، پیش­بینی قابل قبولی را ارائه داد. این مدل، میانگین حداقل خطا را برای مدل­های رگرسیون و شبکه عصبی در مدل­سازی کلراید، به ترتیب از ۸۴/۰ و ۶۴/۰ به ۵۲/۰ و در مدل­سازی سولفات به ترتیب از ۷/۱ و ۹۵/۰ به ۶۳/۰ کاهش داد. هم­چنین این مدل توانست پدیده هیسترزیس را برای مدل سولفات به خوبی شبیه­سازی کند، درحالی که مدل رگرسیون در تشخیص آن ناتوان بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.