مقاله تاثیرشوری و SAR محلول غذایی بر روی جذبیت عناصر و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرشوری و SAR محلول غذایی بر روی جذبیت عناصر و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرشوری و SAR محلول غذایی بر روی جذبیت عناصر و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرشوری و SAR محلول غذایی بر روی جذبیت عناصر و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرشوری و SAR محلول غذایی بر روی جذبیت عناصر و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

گوجه فرنگی از جمله مهمترین سبزیجات دارای ارزش غذایی مناسب برای مصرف کنندگان می باشد . بر اساس آمار رسمی وزارت کشاورزی ایران در سال ۱۳۷۷ ، سطح زیر کشت گوجه فرنگی در حدود ۱۲۰ هزار هکتار و متوسط تولید ۲۷ تن در هکتار گزارش شده است (۲) با توجه به محدودیت های آب و خاک در اکثر نقاط دنیا، از جمله ایران، کشت های گلخانه ای بسیار مورد توجه قرار گرفته است . با استفاده از محیط های کشت بی اثر ( پشم سنگ، خاک اره، پرلیت و … ) به همراه محلول های غذایی مکمل، به دلیل امکان کنترل شرایط رشد و نمو گیاه، عملکرد افزایش یافته و در مصرف کودها و آفت کش های شیمیایی صرفه جویی می شود که این امر باعث کاهش هزینه های تولید و کاهش اثرات سوء مواد شیمیایی بر مصرف کنندگان می گردد (۸) امروزه با پیشرفت تکنولوژی، علاوه بر افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش کیفیت محصولات کشاورزی ( از نظر ترکیب عناصر مفید و مضر ) مدنظر قرار گرفته است .
شوری و به طور کلی غلظت املاح در خاک یا محیط اطراف ریشه علاوه بر کاهش آب قابل استفاده برای گیاه، موجب بـه هـم خـوردن تعـادل و مقادیر یون ها در اندام های مختلف گیاهی ( برگ، ریشه و میوه ) می شـود، از طرف دیگر قلیائیت یا مقادیر بالای عنصر سدیم در خاک به علـت اثـر رقابتی شدید یون سدیم با سایر عناصر ( بـه خصـوص پتاسـیم و کلسـیم ) مـوجب بـروز اختلالات شدیدی در تعادل یونی انـدام هـای گیـاهی و در نتیجه بهم خوردن ترکیب عناصر مفید و غیر مفید در محصول مـی شـود (.۶) هم اکنون آب با کیفیت نامناسب ( دارای SAR و EC بالا ) در اکثر
نقاط کشور، به طور گسترده ای استفاده می شود و با توجه به گسترش روز افزون کشت های گلخانـه ای در ایـن منـاطق، تأثیـر شـوری و قلیائیـت محلول های غذایی تهیه شده با آب هایی با کیفیـت نـامطلوب بـر روی جذب عناصر و ترکیب شیمیایی محصولات تولید ی بـه خصـوص گوجــه فرنگی و خیار سبز به خوبی مشـخص نمـی باشـد، لـذا لازم اسـت تـ أثیر شـوری و SAR محل ـول هـای غذای ـی تهیه ش ـده بر جـذب (Uptake ) عناصر و ترکیب شیمیایی میوه گوجه فرنگی مطالعه شود، تحقیـق حاضـر نیز به همین مبنا صورت گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.