مقاله تغییرات جرم مخصوص ظاهری و هدایت هیدرولیکی اشباع خاک بستر بذر بر اثر سه روش آبیاری غرقابی، بارانی و زیرزمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات جرم مخصوص ظاهری و هدایت هیدرولیکی اشباع خاک بستر بذر بر اثر سه روش آبیاری غرقابی، بارانی و زیرزمینی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات جرم مخصوص ظاهری و هدایت هیدرولیکی اشباع خاک بستر بذر بر اثر سه روش آبیاری غرقابی، بارانی و زیرزمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات جرم مخصوص ظاهری و هدایت هیدرولیکی اشباع خاک بستر بذر بر اثر سه روش آبیاری غرقابی، بارانی و زیرزمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات جرم مخصوص ظاهری و هدایت هیدرولیکی اشباع خاک بستر بذر بر اثر سه روش آبیاری غرقابی، بارانی و زیرزمینی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

عملکرد نهایی محصول به عوامل موثر رشد طی دوره رویش بستگی دارد که شرایط فیزیکی خاک یکی از آنها است و اثر چشمگیری بر تولید محصول دارد . زیرا کنترل کننده محیطی است که گیاه درآن استقرار یافته و ریشه آن فعالیت های گوناگون انجام می دهد . نواحی خشک و نیمه خشک به علت عملکرد پایین محصول که ناشی از خشکسالی و تخریب ساختمان خاک است از نواحی دیگر متمایز می گردند [.۱] ساختمان خاک خصوصیت متغیر و تأثیر پذیر است که توسط فرآیندهای مختلف تحت تأثیر قرار می گیرد . این فرآیندها شامل انقباض و انبساط، خشک و مرطوب شدن، یخ زدگی و ذوب شدن، عملیات خاک ورزی و تراکم می باشند [.۲] اسلویسکا [ ۶] نشان دادکه پس از اعمال خاک ورزی، جرم مخصوص ظاهری خاک لوم رسی از ۱/۰۵ به ۱/۲۴ گرم بر سانتی متر مکعب پس از یک بارندگی رسید . خیس شدن خاکدانه ها با آب در مکش صفر ( آبیاری غرقابی و بارش شدید ) اثر تخریبی زیادتری در مقایسه با خیس شدن آهسته آنها به وسیله روش تحت مکش دارد . ملیس و همکاران [ ۴] در مطالعات خود بر روی اثر خیس و خشک شدن خاک بر خصوصیات فیزیکی آن با مشاهده توزیع اندازه خاکدانه ها و تشکیل سله دریافتند که خیس و خشک شدن، خاکدانه ها را تخریب می کند . تیزدال [ ۷] مشاهده کرد اگر خاکدانه ها به آرامی خیس شوند، بیشتر دست نخورده باقی می مانند . بنابراین، در آبیاری شیاری بخشی از خاک پشته که بالای سطح آب در شیار است در اثر خاصیت مویینگی خیس شده و مشکل سله پیدا نمی کند . هدف از انجام این مطالعه بررسی اثر سه نوع آبیاری ( غرقابی،بارانی و تحت مکش ) بر روی خصوصیات فیزیکی خاک مانند وزن مخصوص ظاهری و هدایت هیدرولیکی اشباع در خاک ساختمان ضعیف می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.