مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت انار کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت انار کرمان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت انار کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت انار کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت انار کرمان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

شور شدن خاک فرایندی است که در اثر عوامل طبیعی و یا در اثر فعالیت های انسان ایجاد می گردد و در نتیجه آن املاح، در خاک تجمع پیدا کرده و رشد گیاه را دچار مشکل می سازد (۸). املاح در خاک های مناطق خشک و نیمه خشک معمولا در نتیجه مواد مادری شور ویا فقدان آب تجمع پیدا می کنند (۷). دشت انار واقع در استان کرمان دارای اقلیم خشک و گرمبا متوسط بارندگی سالیانه ۸۵ میلیمتر و متوسط حرارت سالیانه ۲۶/۴ درجه سانتیگراد می باشد (۴). موادمادری بطور عمده شامل مواد آبرفتی، رسوبات ریزدانه، سنگ های اشباع شده با املاح در اطراف رودخانه نمک و فلات های شنی در اطراف شهر انار و جاده – یزد می باشد (۲).
اراضی این دشت تحت کشت پسته می باشد که به علت شور شدن خاک ها و از بین رفتن تدریجی درختان پسته، ظاهرا به سمت بیابانی شدن حرکت می کنند. با توجه به اینکه تا بحال در منطقه انار مطالعاتی درباره منشا املاح صورت نگرفته است و از آنجایی که بدون داشتن اطلاعات کافی در زمینه منشا املاح خاک توصیه ها و رهنمودهای لازم جهت اصلاح و بهره وری های لازم از خاک های شور غیر ممکن بنظر می رسد لذا، شناسایی و بررسیی عوامل عمده موثر بر شور شدن خاک های منطقه انار از اهداف اصلی این تحقیق می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.