مقاله بررسی خصوصیات مکانیکی( استحکام فشاری) فوم آلومینیوم۳۵۶ A تولید شده به روش پودری و تعیین تاثیر چگالی فوم برآن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات مکانیکی( استحکام فشاری) فوم آلومینیوم۳۵۶ A تولید شده به روش پودری و تعیین تاثیر چگالی فوم برآن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات مکانیکی( استحکام فشاری) فوم آلومینیوم۳۵۶ A تولید شده به روش پودری و تعیین تاثیر چگالی فوم برآن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات مکانیکی( استحکام فشاری) فوم آلومینیوم۳۵۶ A تولید شده به روش پودری و تعیین تاثیر چگالی فوم برآن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات مکانیکی( استحکام فشاری) فوم آلومینیوم۳۵۶ A تولید شده به روش پودری و تعیین تاثیر چگالی فوم برآن :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در چند سال اخیر تمایل به کاربرد فوم های فلزی بخصوص فوم های ساخته شده از آلومینیوم یا آلیاژهای آن به شدت رو به افزایش است . یکی از تکنیک هایی که برای ساخت چنین فوم هایی موردوجه قرار گرفته، فرآیند تولید فوم با استفاده از مواد اولیه پودری می باشد . از جمله مزایای این روش امکان تولید قـطعه با شکل نهایـی (net shape) بـوده و چنین سـازه هایی دارای قابلیـتالایـی در جـذب انـرژی می باشند . شاخص ترین کاربرداین دسته از مواد مهندسی سازه های جاذب انرژی در اتومبیل ها و جلوگیری از انتق ال شدت آن به سرنشینان خودرو می باشد . در این تحقیق ابتدا فوم آلومینیوم با چگالی های مختلف به روش پودری ساخته شد . سپس با استفاده از نمونه های استوانه ای شکل پوسته دار با طول ۵۲ و قطر ۵۱ میلی متر تست فشار بر آنها انجام شد .نتایج آزمایش ها نشان داد که هرچه چگالی فوم افزایش یابد، رفتار آنها تحت فشار به مواد توده ای (bulk) نزدیکتر خواهد بود . همچنین مقدار انرژی جذب شده به ازای واحد حجم، که با محاسبه سطح زیر منحنی تنش ـ کرنش بدست آمد، با ازدیاد چگالی افزایش می یابد . در پایان مشخص شد که اگر چه با ازدیاد چگالی مقدار انرژی جذب شده به ازای واحد حجم فوم افزایش می یابد، اما این امر معیار مناسبی برای طراحی های مربوط به جذب انرژی نبوده و آنچه که در نهایت تعیین کننده یک انتخاب مطلوب برای مقاصد جذب انرژی خواهد بود، رفتار فوم ها ( نحوه تغییرات کرنش بر حسب تنش ) تحت فشار است . در واقع شرایط مطلوب آن است که سازه مربوطه ( فوم ) در محدوده وسیعی از کرنش، سطح تنشی ثابت و پایینی از خود نشان دهد . در این تحقیق این وضعیت برای فوم هایی با چگالی کمتر از g/cm 3 1 مشاهده شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.