مقاله تاثیر بور و نیتروژن بر رشد و ترکیب شیمیایی اسفناج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بور و نیتروژن بر رشد و ترکیب شیمیایی اسفناج دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بور و نیتروژن بر رشد و ترکیب شیمیایی اسفناج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بور و نیتروژن بر رشد و ترکیب شیمیایی اسفناج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بور و نیتروژن بر رشد و ترکیب شیمیایی اسفناج :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

بور برای گیاهان عنصری ضروری است که عمدتا بصورت H3BO3 جذب می شود (۶). با توجه به اینکه ایران در منطقه خشک و نیمه خشک قراردارد، لذا میزان بارندگی آن کم است و از طرفی خاکهای زراعی عمدتا آهکی با pH بالا و میزان ماده آلی کم میباشد که مجموع این عوامل باعث کاهش قابلیت استفاده نیتروژن شده است. از سوی دیگر استفاده مستمر از آب های آبیاری شور حاوی بور زیادی سبب تجمع بور در برخی خاکهای جنوب ایران شده است. برای مقابله با سمیت بور راههایی نظیر آبشویی خاک، استفاده از ارقام با مقاومت نسبی بالا و مصرف برخی از عناصر غذایی ضروری مانند نیتروژن و روی پیشنهاد می شود. (۵و۷). با توجه به موارد فوق آزمایشی گلخانه ای به منظور ارزیابی میزان کاراییی نیتروژن جهت رفع این معضل و بررسی تاثیر مقادیر مختلف بور و نیتروژن بر رشد و ترکیب شیمیائی اسفناج انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.