مقاله تاثیر پتاسیم در کاهش خسارت لار و مینوز مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پتاسیم در کاهش خسارت لار و مینوز مرکبات دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پتاسیم در کاهش خسارت لار و مینوز مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پتاسیم در کاهش خسارت لار و مینوز مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پتاسیم در کاهش خسارت لار و مینوز مرکبات :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

یکی از آفات مهم مرکبات که از سال ۱۳۷۳ در باغات شمال بویژه نهالستان ها و درختان جوان (۱ تا ۵ ساله) شایع شده و خسارت فراوانی وارد می سازد، پروانه مینوز مرکبات می باشد. در نتیجه تغذیه لار و این پروانه از پارانشین برگ رشد رویشی تابستانه مرکبات به شدت دچار خسارت شده که این خسارت بصورت پیچیدگی برگ های جوان و نهایتا ریزش برگ ها دیده می شود (۱و۲). فعالیت این آفت بطور مستقیم و غیر مستقیم بر تولید و کیفیت مرکبات اثر سوء میگذارد. جهت مبارزه با این آفت از سموم حشره کش قوی استفاده می شود که ضمن آلودگی محیط زیست هزینه های گزافی را بدنبالدارد. با توجه به سرعت ایجاد خسارت توسط لار و مینوز مرکبات روی پارانشیم برگ بررسی افزایش احتمالی مقاومت گیاه در مقابل آفات از طریق مصرف خاکی و محلول پاشی کودهای حاوی پتاسیم می تواند راه مقابلهدیگری باشد که به مراتب ارزانتر و ایمن تر خواهد بود.
محققین به این نتیجه رسیدند که با توجه به سطوح مختلف ازت برگ در نهال قبل از کاشت در سال اول، مصرف مقادیر مختلف ازت تفاوت معنی داری بر رشد رویشی گیاه ندارد اما درسال دوم افزایش سطوح ازت تا ۱۷۰ گرم در هر درخت باعث افزایش رشد شده و غلظت های بالاتر موجب کاهش رشد شد ه اند (۳). در مجموع ازت از سایر قسمت های گیاه به برگ منتقل می شود. در یک آزمایش اثرات محلول پاشی نیترات پتاسیم و سولفات پتاسیم بر رشد رویشی، خسارت مینور مرکبات و تغییرات عناصر غذایی در برگ پرتقال والنسیا مورد بررسی قرار گرفت. تمامی ترکیبات مصرف شده در این تحقیق باعث افزایش تعداد برگها وطول شاخه های جدید شدند. همچنین درصد خسارت لارومینوز مرکبات نیز در تمام تیمارها کاهش یافت (۵).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.