مقاله ارزیابی اثر کاهش تدریجی دما بر روی زنده مانی و درصد مقاومت به سرما در ژرم پلاسم حبوبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر کاهش تدریجی دما بر روی زنده مانی و درصد مقاومت به سرما در ژرم پلاسم حبوبات دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر کاهش تدریجی دما بر روی زنده مانی و درصد مقاومت به سرما در ژرم پلاسم حبوبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر کاهش تدریجی دما بر روی زنده مانی و درصد مقاومت به سرما در ژرم پلاسم حبوبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر کاهش تدریجی دما بر روی زنده مانی و درصد مقاومت به سرما در ژرم پلاسم حبوبات :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

پروتئین یکی ازنیازهای اساسی انسان و سایر جانداران بوده و از دو منبع گیاهی و حیوانی تامین می گردد . میزان پروتئین در عغذاهای حیوانی معمولا کمتر از غذاهای گیاهی می باشد ول در مقابل به علت دارا بودن تمام اسیدهای امینه مهم با ارزش تر از پروتئین های گیاهی می باشند. تولید پروتئین حیوانی مشکل تر و گرانتر از پروتئین گیاهی بوده و در بعضی کشورها هم بدلایل اقتصادی و یا اعتقادی گوشت و فراورده های دامی کمتر مصرف می شود . اکثر مردم جهان امروزه از غلات نظیر گندم، برنج، ذرت و یا گیاهان غده ای مثل سیل زمینی تغذیه می کنند. این مواد غذائی سرشار ازنشاسته بوده ولی پروتئین کمی دارند وبه همین دلیل علائم تغذیه ناقص و یا سوء تغذیه در کشورهای عقب افتاده جهان سوم بوضوح دیده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.