مقاله ایجاد موتانهای فاقد هسته یخ در استرین های اپی فیت (Erwinia herbicola)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایجاد موتانهای فاقد هسته یخ در استرین های اپی فیت (Erwinia herbicola) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایجاد موتانهای فاقد هسته یخ در استرین های اپی فیت (Erwinia herbicola)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایجاد موتانهای فاقد هسته یخ در استرین های اپی فیت (Erwinia herbicola)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایجاد موتانهای فاقد هسته یخ در استرین های اپی فیت (Erwinia herbicola) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

یخ زدگی یک بیماری غیر مسری جدی در گیاهان است که هر ساله باعث از بین رفتن درصد بالایی از محصولات کشاورزی در دنیا می شود (۱۵). گندم، قهوه، سویا، یونجه، تنباکو، سیب زمینی، چغندرقند، ذرت، کلزا، آفتاب گردان، مرکبات، توت فرنگی، گیلاس، زردآلو، هلو و گلابی از گیاهانی هستند که در سالهای اخیر شدیدا دچار خسارت سرمازدگی شده اند(۱).
در بافتهای بیشتر گیاهان حساس به یخ زدگی، آب می تواند تا دمای ۱۲- درجه سانتی گراد بدون اینکه در مایع بین یا درون سلولی منجمد گرد فوق العاده سرد شود(۱۰). شکل گیری هسته یخ به روش ناهمگن که در آن هسته یخ به وسیله یک عامل خارجی مثل باکتری ، قارچ و یا یک ترکیب شمیایی ویژه القا می شود می تواند دمای تشکیل هسته یخ را در مواد آلیغیر آلی به حدود ۲- درجه سانتی گراد برساند (۵). باکتری های فعال هسته یخ (INA) از عواملی هستند که در ایجاد خسارت ناشی ازیخ زدگی در گیاهان حساس به سرما نقش مهمی داند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.