مقاله بیماری شانکر باکتریائی درختان میوه و ارتباط آن با سرمازدگی بهار بر روی درختان میوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بیماری شانکر باکتریائی درختان میوه و ارتباط آن با سرمازدگی بهار بر روی درختان میوه دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیماری شانکر باکتریائی درختان میوه و ارتباط آن با سرمازدگی بهار بر روی درختان میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیماری شانکر باکتریائی درختان میوه و ارتباط آن با سرمازدگی بهار بر روی درختان میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیماری شانکر باکتریائی درختان میوه و ارتباط آن با سرمازدگی بهار بر روی درختان میوه :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

بیماری شانکر باکتریایی درختان میوه یکی از بیماریهای مهمدرختان میوه هسته دار (Stone fruits) در ایران میباشد. از مهمترین علائم این بیماری بر روی درختان هسته دار (بادام، زردآلو، گیلاس، هلو، گلابی و 😉 نکروزه شدن جوانه های تازه درخت بوده که آنها را از بین می برد و روی تنه و شاخه درخت تولید زخم یا canker و ایجاد ضمع و شیره می کند.
عامل این بیماری باکتری است بنام (Pseudomonas syringae pv syringae Pss) که توانایی ایجاد هسته بیولوژیکی (Heterogeneotis) یخ را در این درختان دارد. بنحوی که در غیاب این باکتری و سایر باکتریهای هسته یخ INA+ (Ice Nucleation Active bacteria) گیاه قادر به مقاومت در مقابل سرمازدگی (supercooling) در دمای زیر ۱۰- درجه سانتی گراد نیز می باشد و درصورت وجود باکتریهای مولد هسته یخ در دمای نسبت بالا (۱- تا ۵- درجه سانتی گراد )بلورهای یخ تشکیل می شود و باعث ایجاد خسارت بر روی درخت میشوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.