مقاله شیوع اسیفیکاسیون لیگامان استیلو هایوئید طویل شده در بیماران مراجعه‌کننده به دانشکد? دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در سال‌های ۱۳۹۲-۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شیوع اسیفیکاسیون لیگامان استیلو هایوئید طویل شده در بیماران مراجعه‌کننده به دانشکد? دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در سال‌های ۱۳۹۲-۱۳۹۱ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع اسیفیکاسیون لیگامان استیلو هایوئید طویل شده در بیماران مراجعه‌کننده به دانشکد? دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در سال‌های ۱۳۹۲-۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع اسیفیکاسیون لیگامان استیلو هایوئید طویل شده در بیماران مراجعه‌کننده به دانشکد? دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در سال‌های ۱۳۹۲-۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع اسیفیکاسیون لیگامان استیلو هایوئید طویل شده در بیماران مراجعه‌کننده به دانشکد? دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در سال‌های ۱۳۹۲-۱۳۹۱ :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: طویل شدن و کلسیفیه شدن کمپلکس لیگامان استیلوهیوئید که ممکن است با سندرم ایگل مرتبط باشد می­تواند سبب بروز دردهای صورت و دیسفاژی شود. هدف از این مطالعه، بررسی شیوع طویل شدن کمپلکس لیگامان استیلوهیوئید با استفاده از رادیوگرافی­های پانورامیک بیماران بود.
روش بررسی: نمونه های رادیوگرافی طی سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۲ (۳۹۶ بیمار) از بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی جندی شاپور اهواز بررسی شدند. مجموع لیگامان استیلوهیوئید کلسیفیه شده از قاعد کرانیال تا نوک استخوانی هر زائده اندازه­گیری شدند. منیرالیزاسیون مجموعه در حد ۲۵ میلی­متر به عنوان طبیعی در نظر گرفته ­شد و بیش از آن تحت عنوان اسیفیکاسیون تلقی گردید.
یافته­ها: اسیفیکاسیون لیگامان استیلوهایوئید در هر دو جنس مشاهده شد اما شیوع آن در مردان (۱/۷۲%) نسبت به زنان (۲/۶۶%) بیشتر بود (۰۵/0p<). کمپلکس لیگامان استیلوهایوئید کلسیفیه شده، با طول متوسط mm 36، در ۲۷۲ مورد از ۳۹۶ بیمار یافت شد (۷/۶۸%). افزایش طول لیگامنت دو طرفه در ۴/۶۳ درصد موارد یافت شد. اختلاف میانگین طول کمپلکس لیگامان استیلوهایوئید برای تمام گروهای سنی و جنسی تفاوت معنی داری نداشت، بجز برای گروه سنی ۵۵ سال به بالای زنان در سمت راست (۰۵/0p<).
نتیجه­گیری: طویل شدن مجموعه کلسیفیه شده لیگامان استیلوهیوئید در جمعیت اهواز شایع است (۷/۶۸%) و شیوع آن در مردان بیشتر از زنان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.