مقاله تعیین نیاز به درمان ارتودنسی بر اساس ایندکس پیچیدگی، نتیجه و نیاز به درمان (ICON) در دانش‌آموزان ۱۲-۱۵ سال? شهرستان اهواز در سال ۹۳-۱۳۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین نیاز به درمان ارتودنسی بر اساس ایندکس پیچیدگی، نتیجه و نیاز به درمان (ICON) در دانش‌آموزان ۱۲-۱۵ سال? شهرستان اهواز در سال ۹۳-۱۳۹۲ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین نیاز به درمان ارتودنسی بر اساس ایندکس پیچیدگی، نتیجه و نیاز به درمان (ICON) در دانش‌آموزان ۱۲-۱۵ سال? شهرستان اهواز در سال ۹۳-۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین نیاز به درمان ارتودنسی بر اساس ایندکس پیچیدگی، نتیجه و نیاز به درمان (ICON) در دانش‌آموزان ۱۲-۱۵ سال? شهرستان اهواز در سال ۹۳-۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین نیاز به درمان ارتودنسی بر اساس ایندکس پیچیدگی، نتیجه و نیاز به درمان (ICON) در دانش‌آموزان ۱۲-۱۵ سال? شهرستان اهواز در سال ۹۳-۱۳۹۲ :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: دندان­های نامنظم و بیرون­زده با اکلوژن نامناسب از دیرباز برای خیلی از افراد به­عنوان یک مشکل مطرح بوده است، اما در ارتودنسی معاصر، تعداد افرادی که برای بهبود مشکلات در رابطه با ظاهر صورت به درمان ارتودنسی روی می­آورند نسبت به گذشته بیشتر شده است. همچنین ابزارهای مختلفی برای غربالگری بیماران به این درمان ارائه شده است که یکی از آنها ایندکس پیچیدگی نتیجه و نیاز به درمان (ICON) می­باشد. با توجه به مطالعات محدود انجام­گرفته بر اساس این شاخص، این مطالعه با هدف تعیین نیاز به درمان ارتودنسی بر اساس ایندکس پیچیدگی نتیجه و نیاز به درمان (ICON) در گروهی از دانش­آموزان ۱۲-۱۵ سال شهرستان اهواز انجام شد.
روش بررسی: این مطالع مقطعی و توصیفی-تحلیلی بر روی ۲۴۰ دانش­آموز ۱۲-۱۵ سال مدارس راهنمایی شهرستان اهواز صورت گرفت. داده­ها با استفاده از پرسش­نامه­ای شامل خصوصیات دموگرافیک و معیارهای مختلف ایندکس ICONگردآوری و در نسخ ۱۹ نرم­افزار آماری SPSS تجزیه و تحلیل شدند.
یافته­ها: بر اساس حد آستان ۴۳، ۱۷/۱۹ درصد دانش­آموزان طبق ICON نیاز به درمان ارتودنسی داشتند که این میزان در دختران ۲/۲۲ درصد، و در پسران ۸/۱۶ درصد بود. همچنین میانگین نمر ICON دانش­آموزان در این مطالعه، ۶۱/۳۲ بود و ارتباطی بین جنس و سن دانش­آموزان با میزان نیاز آنها به درمان ارتودنسی طبق ICON، نیز مشاهده نشد( ۰۵/0P>).
نتیجه­گیری: میانگین ICON در جامع مورد مطالعه برای هر دو جنس از حد آستان نیاز به درمان (۴۳) مشخص شده، پایین­تر است و لذا انجام مطالعات بیشتر بر اساس این شاخص و مقایس آن با سایر شاخص­ها، به­منظور امکان استفاد گسترده­تر از این ابزار، توصیه می­گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.