مقاله اثر روزه‌داری ماه رمضان بر کنترل قند و لیپید و موارد هایپوگلیسمی در بیماران دیابتی تحت درمان با متفورمین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر روزه‌داری ماه رمضان بر کنترل قند و لیپید و موارد هایپوگلیسمی در بیماران دیابتی تحت درمان با متفورمین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روزه‌داری ماه رمضان بر کنترل قند و لیپید و موارد هایپوگلیسمی در بیماران دیابتی تحت درمان با متفورمین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روزه‌داری ماه رمضان بر کنترل قند و لیپید و موارد هایپوگلیسمی در بیماران دیابتی تحت درمان با متفورمین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روزه‌داری ماه رمضان بر کنترل قند و لیپید و موارد هایپوگلیسمی در بیماران دیابتی تحت درمان با متفورمین :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: هدف از این مطالعه بررسی قند، لیپید و تعداد موارد هایپوگلیسمی در بیماران دیابتی نوع ۲ تحت درمان با متفورمین حین روزه­داری در ماه رمضان می­باشد.
روش بررسی: یک­ماه قبل از ماه رمضان ۳۰ بیمار دیابتی نوع ۲ واجد شرایط ورود به مطالعه تحت درمان قبلی متفورمین بایا بدون گلوتازون و آکاربوز وارد مطالعه شدند. پرسش­نامه فردی در ابتدای بررسی تکمیل و به بیماران توصیه شد که در ماه رمضان موارد هپیوگلیسمی را جهت اطلاع یادداشت نمایند. جمع­آوری نمونه­های خونی جهت اندازه­گیری قند خون(FBS)، هموگلوبین گلیکوزیله(HbA1C)، فروکتوزآمین، کلسترول تام، لیپوپروئتین با دانسیت پایین (LDL)، لیپوپروئتین با دانسیت بالا (HDL) و میزان تری­گلیسرید، ۴ روز قبل و بعد از رمضان انجام شد. وزن، BMI، فشار خون سیتولی و دیاستولی قبل و بعد از رمضان تعیین گردید.
یافته­ها: از مجموع ۳۰ نفر گروه مطالعه، ۹ نفر مرد (۳۰%) و ۲۱ نفر زن (۷۰%) بودند. به­جز یک نفر، ۲۹ نفر تمام ماه رمضان را روزه گرفتند.
میانگین سنی ۲/۸+۶/۵۲ سال بود، کمترین سن ۳۷ سال و بیشترین ۶۵ سال بود. میانگین کلی وزن قبل و پس از رمضان به ترتیب ۷/۱۰+۲/۶۸ و ۲/۱۰+۶/۶۷ کیلوگرم بود که تغییرات وزن کاهش معنادار داشت (۰۴/۰=P). تغییرات BMI، FBS، HbA1C، فروکتوز آمین، کلسترول تام، تری­گلیسرید، کلسترول LDL، کلسترول HDL و میانگین فشار خون سیتولیک و دیاستولیک معنادار نبود. موارد هیپوگلسیمی ۳ نفر بود که شدید نبود.
نتیجه­گیری: روزه­داری ­اثر قابل ملاحظه­ای در کنترل گلیسمیک و لیپید بیماران تحت درمان با متفورمین ندارد. هیپوگلیسمی شدید در­ طی روزه­داری دیده نشد، ولی به­عنوان یک عارضه باید مد نظر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.