مقاله بررسی تأثیر برنامه خودمراقبتی برکیفیت زندگی بیماران مبتلا به کم‌خونی داسی-شکل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر برنامه خودمراقبتی برکیفیت زندگی بیماران مبتلا به کم‌خونی داسی-شکل دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر برنامه خودمراقبتی برکیفیت زندگی بیماران مبتلا به کم‌خونی داسی-شکل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر برنامه خودمراقبتی برکیفیت زندگی بیماران مبتلا به کم‌خونی داسی-شکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر برنامه خودمراقبتی برکیفیت زندگی بیماران مبتلا به کم‌خونی داسی-شکل :

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: بیماری مزمن کم­خونی داسی دارای عوارضی است که کیفیت زندگی را تحت تأثیر قرار می­دهد. بیماران برای تداوم زندگی و کنترل عوارض نیاز به مراقبت دارند. هدفاین پژوهش، بررسی تأثیر برنامه خودمراقبتی بر کیفیت زندگی بیماران سیکل سل می­باشد.
روش بررسی: در این پژوهش، کارآزمایی بالینی ۷۰ بیمار سیکل سل مراجعه­کننده به بخش تالاسمی بیمارستان شفای اهواز انتخاب و به­صورت تصادفی به دو گروه مساوی مورد و کنترل تقسیم شدند. ابزار گردآوری داده­ها شامل پرسشنامه اطلاعات دموگرافیک، پرسشنامه استاندارد ۳۶ SF-و چک­لیست بررسی نیازهای آموزشی بود. برای گروه آزمون برنامه خودمراقبتی به­صورت یک جلسه ۶۰ دقیقه­ای اجرا شد. کیفیت زندگی بیماران در دو مرحله قبل و ۳ ماه بعد از مداخله مورد بررسی قرار گرفت.
یافته‌ها: آزمون آماری تی مستقل با (۵۸/۰=p) نشان داد که نمره کل کیفیت زندگی در گروه آزمون و شاهد قبل از مداخله با یکدیگر اختلاف معناداری ندارند، در حالی­که همین آزمون با (۰۰۱/0P<) نشان داد که بین نمره کل کیفیت زندگی در گروه آزمون و شاهد بعد از مداخله، اختلاف معناداری وجود دارد. آزمون آماری تی زوجی نشان داد که نمره کل کیفیت زندگی در گروه آزمون، قبل و بعد از مداخله اختلاف معناداری ندارد (۹۱/۰=p)، اما نمره کل کیفیت زندگی در گروه شاهد، قبل و بعد از مداخله، اختلاف معناداری دارد و نمره کل کیفیت زندگی کاهش یافته است (۰۱۹/۰=p ).
نتیجه­گیری: با توجه به کاهش کیفیت زندگی بیماران گروه شاهد و ثابت ماندن کیفیت زندگی بیماران گروه آزمون می­توان چنین نتیجه گرفت که برنامه خودمراقبتی موجب ارتقای کیفیت زندگی بیماران شده است و طراحی برنامه آموزشی بر اساس نیاز بیماران،در ارتقای کیفیت زندگی مؤثر می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.