مقاله مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت Core، در دو روش مختلف قراردهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت Core، در دو روش مختلف قراردهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت Core، در دو روش مختلف قراردهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت Core، در دو روش مختلف قراردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت Core، در دو روش مختلف قراردهی :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: هدف از این مطالعه، مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت کور (Core) در بازسازی کامل دندان،‌ در روش­های قراردهی قطعه­ایو توده­ای(Bulk) بود.
روش بررسی: ده نمونه استوانه­ای از کامپوزیت Clearfil Photo Core-Iight Cure (Kuraray/Japan) که ترنسلوسنت و تک­رنگ است، در سرنگ­های انسولین تا ارتفاع نه میلی­متر تهیه شد. نیمی از آنها با روش قرار دهی قطعه­ای ‌با قطعات دو میلی­متری و نیمی از آنها با روش قراردهی توده­ای ساخته شد. نوردهی با شدت mw/cm2650 و به­مدت ۴۰ ثانیه بود. نمونه­ها به طور طولی برش خورده و در اپوکسی رزین مانت شدند. میکروسختی ویکرز از سطح هر نمونه در عمق­های ۱ تا ۹ میلی­متری اندازه­گیری شد.
یافته­ها: میزان سختی عمق­های معادل، در روش قراردهی توده­ای بیشتر از روش قراردهی قطعه­ای بود. در هر دو روش قراردهی، تفاوت معناداری در سختی بین عمق­های یک تا نه میلی­متری نبود.
نتیجه­گیری: جهت دستیابی به عمق کیورینگ مناسب در هر کامپوزیت، با توجه به ترکیب و رنگ آن، باید شرایط نوردهی استاندارد آن کامپوزیت خاص را رعایت نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.