مقاله استخراج، تهیه پودر خشک و بررسی‌های فیزیکو شیمیایی موسیلاژ به دانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله استخراج، تهیه پودر خشک و بررسی‌های فیزیکو شیمیایی موسیلاژ به دانه دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج، تهیه پودر خشک و بررسی‌های فیزیکو شیمیایی موسیلاژ به دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج، تهیه پودر خشک و بررسی‌های فیزیکو شیمیایی موسیلاژ به دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج، تهیه پودر خشک و بررسی‌های فیزیکو شیمیایی موسیلاژ به دانه :

تعداد صفحات :۲۶

زمینه و هدف: در کتب سنتی استفاده از موسیلاژ به دانه در تسکین سرفه و رفع علائم آسم توصیه شده است. هدف از این مطالعه دستیابی به یک روش خشک کنی مناسب جهت ارتقاء پایداری و نیز بررسی خواص فیزیکو شیمایی موسیلاژ به دانه با مقایسه دو روش خشک کنی سرد (Lyophilization) و گرم (oven) می باشد.
روش بررسی: برای استخراج موسیلاژ از آب و الکل ۹۵ درصد استفاده گردید. با روش سرد یخ زدن در °C 30- و خشک کردن تحت خلا mTor 50 و دمای °C 50- و در روش گرم دما در °C 1±50 تنظیم گردید. پودرهای خشک شده با روش سرد و گرم، از نظر باردهی روش استخراج و خشک کنی، غربال گری مواد شیمیایی، تجزیه FT-IR، ترکیب عنصری و خواص فیزیکو شیمیایی لازم مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفتند.
یافته‌ها: موسیلاژ خشک شده با روش خشک کنی در سرما(Freeze Drying) ، درجه خلوص، طیف و تناوب عنصری FT-IR پاکتری را نسبت به روش گرم نشان داد. ظهور رنگ قهوه ای در موسیلاژ خشک شده با روش گرم (Oven) نشان از اکسیده شدن برخی مواد محصول در خلال این روش خشک کنی بود. راندمان عمل خشک کنی با روش گرم حدود سه برابر روش سرد بود. ترکیب عنصری به جز در مورد درصد کربن و اکسیژن کمی متفاوت بود. آزمایشات فیزیکو شیمیائی و پایداری پودر موسیلاژ حاصل با روش سرد نیز نسبت به روش گرم نتایج برتری را نشان داد(P<0.05).
نتیجه‌گیری: موسیلاژ خشک شده با روش سرد (لیوفلیزاسیون)، خواص فیزیکو شیمایی، خلوص و پایداری بهتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.