مقاله خصوصیات اپیدمیولوژیک و فراوانی طرح آناتومیکال بیماری کولیت اولسراتیو در مراجعین به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز در سال‌های ۱۳۸۶-۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله خصوصیات اپیدمیولوژیک و فراوانی طرح آناتومیکال بیماری کولیت اولسراتیو در مراجعین به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز در سال‌های ۱۳۸۶-۱۳۹۰ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات اپیدمیولوژیک و فراوانی طرح آناتومیکال بیماری کولیت اولسراتیو در مراجعین به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز در سال‌های ۱۳۸۶-۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات اپیدمیولوژیک و فراوانی طرح آناتومیکال بیماری کولیت اولسراتیو در مراجعین به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز در سال‌های ۱۳۸۶-۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات اپیدمیولوژیک و فراوانی طرح آناتومیکال بیماری کولیت اولسراتیو در مراجعین به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز در سال‌های ۱۳۸۶-۱۳۹۰ :

تعداد صفحات :۱۲

علت دقیق آن مشخص نشده است. مطالعات انجام­شده در نقاط مختلف دنیا نشان می‌دهد که طرح درگیری کولون و نیز اپیدمیولوژی آن بسیار متنوع می‌باشد. هدف از این مطالعه، بررسی طرح درگیری کولون و نیز اپیدمیولوژی آن در بیماران مراجعه­کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز در سال­های ۱۳۸۶-۱۳۹۰ می‌باشد.
روش بررسی: در این مطالعه گذشته­نگر، اطلاعات ۹۸ بیمار مبتلا به کولیت اولسروز که در طی ۵ سال به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز مراجعه کرده بودند و وجود بیماری در آنها به­وسیله کولونوسکوپی یا پاتولوژی ثابت شده بود، مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته­ها: میانگین سنی بیماران ۱۴/۲±95/38 سال بود و ۸/۴۲ درصد از بیماران در رد سنی ۳۱-۵۰ سال بودند. تعداد بیماران مرد ۵۳ و زن ۴۵ نفر بودند و نسبت مرد به زن ۱۸/۱ بوده است. بیشترین درگیری کولون مربوط به ناحی رکتوسیگموئید (۴/۲۱ درصد) و پان کولیت (۴/۱۹) درصد بود. اگرچه ۵۲ درصد از بیماران فاقد هرگونه بیماری دیگری بوده­اند، اما در بین بیماری­های زمینه‌ای آنمی بیشترین فراوانی (۳/۱۶درصد) را دارا بوده ‌است.
نتیجه­گیری:بر اساس نتایج به ­دست آمده از این مطالعه، شایع­ترین طرح درگیری کولون در بیماران کولیت اولسروز در سال­های مورد بررسی، مربوط به ناحی رکتوسیگموئید بوده و الگوی غالب جنسیتی در این بیماری از زن به مرد تغییر یافته بطوری که تعداد مردان مبتلا بیش از زنان بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.