مقاله مقایس? بهره‌وری بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی اهواز: با استفاده از شاخص مالم کوئیست و تحلیل پوششی داده‌ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایس? بهره‌وری بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی اهواز: با استفاده از شاخص مالم کوئیست و تحلیل پوششی داده‌ها دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایس? بهره‌وری بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی اهواز: با استفاده از شاخص مالم کوئیست و تحلیل پوششی داده‌ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? بهره‌وری بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی اهواز: با استفاده از شاخص مالم کوئیست و تحلیل پوششی داده‌ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایس? بهره‌وری بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی اهواز: با استفاده از شاخص مالم کوئیست و تحلیل پوششی داده‌ها :

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: بیمارستان­ها یکی از مهمترین و پرهزینه­ترین واحدهای نظام سلامت، سهم عمده­ای از تولید ناخالص ملی را به­خود اختصاص می­دهند. لذا توجه به بهره­وری در بیمارستانها بسیار پر اهمیت است. هدف از این مطالعه مقایسآ بهره­وری در بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی شهر اهواز با استفاده از شاخص مالم کوئیست و تحلیل پوششی داده­ها می­باشد.
روش بررسی: این پژوهش از نوع توصیفی_تحلیلی بوده که از سال ۸۶-۹۰ در ۱۶ بیمارستان شهر اهواز انجام شد. درون­دادها جهت محاسب میزان بهره­وری شامل؛ تعداد پزشک، تعداد پرستار، سایر پرسنل و تخت فعال و برون­دادها شامل؛ درصد اشغال تخت، تعداد بیماران، تعداد اعمال جراحی می­باشد. ابزار گردآوری داده چک­لیست محقق­ساخته بود. برای تحلیل از نرم­افزار ۱/۲Windeap ، نسخ ۱۶ SPSS و آزمون مان­ویتنی استفاده شد.
یافته­ها: میانگین بهره­وری کل بیمارستانها در طی ۵ سال مورد مطالعه ۹۸۳/۰ می­باشد. همچنین میانگین کارآیی فنی و کارآیی تکنولوژیک بیمارستانها در طی این سالها به ترتیب ۰۰۲/۱ و ۹۸۱/۰ بود. بین میانگین بهره­وری کل بیمارستانهای دانشگاهی (۹۴۰/۰) و غیر دانشگاهی (۰۳/۱) در طی سالهای مورد مطالعه اختلاف معناداری مشاهده شد. (۰۵/0P<)
نتیجه­گیری: کارآیی تکنولوژیک تأثیر بسیار مهمی بر بهره­وری کل عوامل در بیمارستانها دارد. بهره­وری کل در بیمارستانهای دانشگاهی بهتر از بیمارستانهای غیر دانشگاهی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.