مقاله بررسی ژن‌های بتالاکتامازی bla-CTX-M-15 و bla-AmpC (FOX) در ایزوله های کلبسیلا پنومونیه جدا شده از بیماران بستری در بیمارستان‌های شهر اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ژن‌های بتالاکتامازی bla-CTX-M-15 و bla-AmpC (FOX) در ایزوله های کلبسیلا پنومونیه جدا شده از بیماران بستری در بیمارستان‌های شهر اصفهان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ژن‌های بتالاکتامازی bla-CTX-M-15 و bla-AmpC (FOX) در ایزوله های کلبسیلا پنومونیه جدا شده از بیماران بستری در بیمارستان‌های شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژن‌های بتالاکتامازی bla-CTX-M-15 و bla-AmpC (FOX) در ایزوله های کلبسیلا پنومونیه جدا شده از بیماران بستری در بیمارستان‌های شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ژن‌های بتالاکتامازی bla-CTX-M-15 و bla-AmpC (FOX) در ایزوله های کلبسیلا پنومونیه جدا شده از بیماران بستری در بیمارستان‌های شهر اصفهان :

تعداد صفحات :۲۱

زمینه و هدف: مقاومت به ‌آنتی ‌بیوتیک‌های بتالاکتام در میان ایزوله‌های بالینی، در بیشتر موارد ناشی از آنزیم‌های بتالاکتامازی است. هدف این مطالعه بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی وبررسی میزان ژن‌های بتالاکتامازی blaCTX-M-15 و blaFOXM در نمونه‌های بالینی کلبسیلا پنومونیه جدا شده از بیمارستان‌های شهر اصفهان بود.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی، در طی یک دوره یک ساله از شهریور ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴ تعداد ۸۰ نمونه کلبسیلا پنومونیه جدا شده از بیماران بسری در بیمارستان های الزهرا و غرضی تهران جدا شد. این سویه ها بوسیله تست‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی تشخیص داده شدند و الگوی مقاومت آنها نسبت به ۱۰ آنتی‌بیوتیک مختلف با روش آگار دیسک دیفیوژن مشخص گردید ,و سویه‌های تولید کننده آنزیم‌های بتالاکتامازی، با روش های فنوتیپی و دیسک ترکیبی شناسایی گردیدند. و میزان ژن‌های بتالاکتامازی blaCTX-M-15 و blaFOXM در آنها به روش PCR تعیین گردید.
یافته‌ها: نتیجه آنتی بیوگرام نشان داد که بیشترین میزان مقاومت مربوط به آنتی‌بیوتیک کوتریموکسازول به میزان ۵۵ درصد و کمترین میزان مقاومت نسبت به ایمی پنم به میزان ۵/۷ درصد بود. از تعداد ۸۰ نمونه مورد بررسی، ۳۱ ایزوله (۷۵/۳۸%) از طریق تست‌ تایید فنوتیپی و دیسک ترکیبی بعنوان مولد بتالاکتامازهای وسیع الطیف شناخته شدند. نتایج حاصل از PCR نشان داد که تعداد ۱۷ ایزوله (۷/۳۲%) دارای ژن blaCTX-M-15 و ۹ ایزوله (۳/۱۷%) دارای ژن blaFOX بودند.
نتیجه‌گیری: نتایج این پژوهش میزان بالای آنزیم های ESBL را در میان جدایه های کلبسیلا نشان داد، از این رو برای کنترل عفونت و جلوگیری از گسترش مقاومت در میان نمونه های کلینیکی، مدیریت صحیح درمان ضروری می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.