مقاله بررسی فراوانی انتروباکتریاسه واجد بتالاکتامازهای وسیع‌الطیف و تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی آنها در نمونه‌های بالینی بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه جندی‌شاپور اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی فراوانی انتروباکتریاسه واجد بتالاکتامازهای وسیع‌الطیف و تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی آنها در نمونه‌های بالینی بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه جندی‌شاپور اهواز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی انتروباکتریاسه واجد بتالاکتامازهای وسیع‌الطیف و تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی آنها در نمونه‌های بالینی بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه جندی‌شاپور اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی انتروباکتریاسه واجد بتالاکتامازهای وسیع‌الطیف و تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی آنها در نمونه‌های بالینی بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه جندی‌شاپور اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی انتروباکتریاسه واجد بتالاکتامازهای وسیع‌الطیف و تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی آنها در نمونه‌های بالینی بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه جندی‌شاپور اهواز :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: تولید بتالاکتا مازهای وسیع­الطیف توسط ایزوله­های انتروباکتریاسه به عنوان یک مکانیسم مهم مقاومت در مقابل آنتی­بیوتیک­های بتالاکتام محسوب می­شود. این مقاومت اکنون یکی از معضلات اصلی برای درمان عفونت­های میکروبی می­باشد. هدف از این مطالعه بررسی فراوانی بتالاکتامازهای وسیع­الطیف در ایزوله­های انتروباکتریاسه و تعیین الگوی مقاومت آنتی­بیوتیکی این ایزوله­ها می‌باشد.
روش بررسی: در این مطالعه، ۲۴۰ ایزوله انتروباکتریاسه از نمونه­های کلینیکی بیمارستان­های گلستان و امام­خمینی اهواز جمع­آوری شده و با تست­های بیوشیمیایی استاندارد تعیین هویت شدند. در مرحله بعد حساسیت این ایزوله­ها نسبت به ۹ آنتی­بیوتیک به روش دیسک دیفیوژن تعیین گردید. سپس ایزوله­های انتروباکتریاسه مولد بتالاکتامازها از طریق تست تأییدی دیسک ترکیبی و بر اساس معیار CLSI شناسایی گردیدند.
یافته­ها: در این مطالعه تعداد ۲۴۰ ایزوله از باکتری­های خانواده انتروباکتریاسه شناسایی گردیدند که از میان آنها E.coli با ۳/۷۱%، Enerobacter با ۱/۲۷% و Klebsiellaبا ۲/۱%، بیشترین ایزوله را تشکیل دادند. نتایج حاصل از تست­های فنوتیپی نشان داد که از ۲۴۰ ایزوله انتروباکتریاسه ۱۰۸ ایزوله (۴۵ %) مولد بتالاکتاماز بودند. نتایج تست دیسک دیفیوژن نیز نشان­دهند میزان مقاومت باکتری­های اشریشیاکلی، انتروباکتر و کلبسیلا نسبت به سفتازیدیم و سفوتاکسیم به ترتیب ۳/۴۳ و ۸/۵۵ درصد بود.
نتیجه­گیری: مطالعه حاضر نشان می دهد که سویه های انتروباکتریاسه مولد آنزیم های ESBL در حال افزایش هستند. بنابراین بررسی مقاومت های ناشی از تولید آنزیم های بتالاکتاماز وسیع الطیف، قبل از تجویز داروی مناسب، می تواند از انتشار باکتریهای مقاوم جلوگیری نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.