مقاله شیوع انواع هموگلوبینوپاتی در مردان متقاضی ازدواج مراجعه‌کننده به آزمایشگاه‌های مراکز بهداشت و درمان شهرستان شوشتر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شیوع انواع هموگلوبینوپاتی در مردان متقاضی ازدواج مراجعه‌کننده به آزمایشگاه‌های مراکز بهداشت و درمان شهرستان شوشتر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع انواع هموگلوبینوپاتی در مردان متقاضی ازدواج مراجعه‌کننده به آزمایشگاه‌های مراکز بهداشت و درمان شهرستان شوشتر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع انواع هموگلوبینوپاتی در مردان متقاضی ازدواج مراجعه‌کننده به آزمایشگاه‌های مراکز بهداشت و درمان شهرستان شوشتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع انواع هموگلوبینوپاتی در مردان متقاضی ازدواج مراجعه‌کننده به آزمایشگاه‌های مراکز بهداشت و درمان شهرستان شوشتر :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: هموگلوبینوپاتی شایع­ترین اختلال تک­ژنی با فراوانی قابل توجه در مناطقی خاص از جهان، از جمله ایران می­باشد. حداقل ۲/۵ درصد از جمعیت جهان ناقل یک نقص هموگلوبین (Hb) هستند. واریانت­های هموگلوبین ناشی از جهش­های ژن گلوبین هستند و باعث تغییرات ساختاری در محصولات این ژن شده و در نهایت در عملکرد و پایداری هموگلوبین تأثیر می­گذارند. بنابراین این مطالعه به­منظور تعیین شیوع هموگلوبینوپاتی­ها در متقاضیان ازدواج مراجعه­کننده به آزمایشگاه­های مراکز بهداشت و درمان شهرستان شوشتر طی سال­های ۱۳۹۰-۹۲ انجام گرفت.
روش بررسی: این مطالعه، از نتایج آزمایش الکتروفورز ۸۸۰۶ مرد متقاضی ازدواج مراجعه­کننده به برخی از آزمایشگاه­های مراکز بهداشت و درمان استان خوزستان به­دست آمده است. پارامترهای هماتولوژی روی نمونه­های خون وریدی حاوی ضد انعقاد EDTA توسط دستگاه سیسمکس KX-21سنجش شد. الکتروفورزهموگلوبین توسط دستگاه میکروکپیلاری Sebiaانجام و بدین ترتیب انواع هموگلوبینوپاتی­ها در آن­ها مشخص شد.
یافته­ها: از مجموع ۸۸۰۶ نمونه، ۱۱۱ مورد دارای باند هموگلوبین غیر طبیعی بودند. از این مجموع، ۳ مورد (۰۳/۰ درصد) دارای هموگلوبین E، و ۱ مورد (۰۱/۰ درصد) دارای هموگلوبین C از نوع هتروزیگوت بودند. همچنین ۷۴ مورد (۸۴/۰ درصد) دارای هموگلوبین D و ۲۸ نفر (۳۲/۰ درصد) واجد هموگلوبین S با وضعیت ژنوتیپی متغیر از نوع هموزیگوت یا هتروزیگوت بودند. در این مطالعه، واریانت­های هموگلوبین نادری چون هموگلوبین O عرب و کانستنت اسپرینگ (با شیوع ۰۵/۰ درصد) نیز مشاهده شد.
نتیجه­گیری: این مطالعه نشان داد که از مجموع ۸۸۰۶ فرد مورد بررسی، ۱۱۱ نفر (۲۵/۱ درصد) دارای هموگلوبینوپاتی بوده که از این مجموع، HbD با ۸۴/۰ درصد بیشترین فراوانی، و HbC با ۰۱/۰ درصد کمترین فراوانی را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.