مقاله بررسی رابطه بین حمایت اجتماعی و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان سینه در بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رابطه بین حمایت اجتماعی و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان سینه در بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین حمایت اجتماعی و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان سینه در بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین حمایت اجتماعی و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان سینه در بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین حمایت اجتماعی و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان سینه در بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز :

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: سرطان پستان شایع­ترین سرطان در زنان است و به­عنوان دومین علت مرگ زنان در اثر سرطان محسوب می­شود. بروز افسردگی در این بیماران شیوع قابل ملاحظه­ای دارد. حمایت اجتماعی نیز از عمده عوامل تأثیرگذار بر وضعیت سلامت روانی و کیفیت زندگی این بیماران است. هدف از انجام این مطالعه بررسی ارتباط میان افسردگی و حمایت اجتماعی در بیماران مبتلا به سرطان پستان در سطح بیمارستان­های آموزشی شهرستان اهواز می­باشد.
روش بررسی: در این مطالعه، جامعه پژوهش برگرفته از زنان دارای سرطان سینه مراجعه­کننده به بیمارستان­های آموزشی شهرستان اهواز بود که از این میان تعداد ۵۰ نفر به­عنوان نمونه انتخاب شدند و رابطه بین متغیرهای پژوهش (حمایت اجتماعی و افسردگی) در مورد آنان بررسی شد. ابزار کار شامل پرسش­نامه افسردگی بک و پرسش­نامه حمایت اجتماعی فیلیپس بود.تحلیل داده­ها با استفاده از نرم­افزار(Version 17 Spss Inc,Chicago,IL, USA) SPSS انجام شد.
یافته­ها: میانگین سنی ۰۴/۴۵ سال بود. از این بیماران ۱۴ درصد مجرد و ۸۶ درصد متأهل بودند. میانگین نمره افسردگی بیماران ۵۸/۱۹ و میانگین نمره حمایت اجتماعی آن­ها ۹۲/۱۴ محاسبه شد. میان سن و تحصیلات، ارتباط آماری معنادار معکوس مشاهده شد. همچنین نتایج نشان داد که بیماران با سطح تحصیلات بالاتر، به­طرز معناداری از حمایت اجتماعی بالاتری نیز برخوردار بودند. ارتباط آماری معنادار معکوسی نیز میان حمایت اجتماعی و افسردگی مشاهده شد.
نتیجه­گیری: نتایج این مطالعه تأیید­کننده اهمیت نقش حمایت اجتماعی در پیش­گیری و کاهش افسردگی در بیماران مبتلا می­باشد. همچنین تحصیلات را نیز به­عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار در سطح افسردگی بیماران مطرح می­کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.