مقاله بررسی عوامل مؤثر در برقراری ارتباط بین استاد و دانشجو از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی عوامل مؤثر در برقراری ارتباط بین استاد و دانشجو از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر در برقراری ارتباط بین استاد و دانشجو از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر در برقراری ارتباط بین استاد و دانشجو از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر در برقراری ارتباط بین استاد و دانشجو از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: ویژگی­های فردی، علمی وحرفه­ای اساتید از عوامل مهم در برقراری ارتباطات مؤثر دانشجو با استاد می­باشند. هدف اصلی از انجام این مطالعه تعیین عوامل مؤثر در برقراری ارتباط بین استاد و دانشجو از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز می­باشد.
روش بررسی: این مطالعه یک مطالعه توصیفی- تحلیلی است. جامعه پژوهش را کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی جندی­شاپور اهواز تشکیل دادند. نمونه­ها با روش طبقه­ای و تصادفی از بین دانشکده­ها و رشته­های تحصیلی مختلف انتخاب شدند. اطلاعات مورد نیاز بوسیله پرسشنامه گردآوری شدند. معیار سنجش دیدگاه افراد، مقیاس ۵ قسمتی لیکرت بود.
یافته­ها: بر اساس نتایج مطالعه، ۸/۶۳ درصد داتشجویان تأثیر ویژگی­های فردی، اخلاقی و شخصیتی استاد در برقراری ارتباط مؤثر را زیاد و ۴/۲۳ درصد اثر آنها را بسیار زیاد ارزیابی کردند و در بین این عوامل، عامل”اخلاق و تواضع استاد” و نیز “صمیمیت استاد” بیشترین تأثیر را از دیدگاه دانشجویان داشتند. در زمینه تأثیر عوامل حرفه­ای و علمی اساتید، ۷/۴۸ درصد تأثیر این عامل را زیاد و ۷/۳۰ درصد بسیار زیاد معرفی کردند. در زمینه تأثیر عوامل محیطی و فیزیکی محل کار استاد، ۴/۴۲ درصد بی­تأثیر، ۷/۴ درصد تأثیر این عوامل را بسیار کم، ۸/۱۳ درصد کم،۳/۲۵ درصد زیاد و ۸/۱۳ درصد بسیار زیاد ارزیابی کردند.
نتیجه­گیری: تحقیق حاضر و سایر تحقیقات نشان می­دهند از بین عوامل مختلف فردی، اخلاقی، حرفه­ای و محیط کار، عوامل فردی و اخلاقی تأثیر بیشتری در برقراری ارتباط بین استاد و دانشجو دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.