مقاله بررسی میزان فراوانی اختلالات سدیم و پتاسیم پلاسما در کودکان مبتلا به گاستروانتریت بستری‌شده در بیمارستان گلستان اهواز در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان فراوانی اختلالات سدیم و پتاسیم پلاسما در کودکان مبتلا به گاستروانتریت بستری‌شده در بیمارستان گلستان اهواز در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فراوانی اختلالات سدیم و پتاسیم پلاسما در کودکان مبتلا به گاستروانتریت بستری‌شده در بیمارستان گلستان اهواز در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فراوانی اختلالات سدیم و پتاسیم پلاسما در کودکان مبتلا به گاستروانتریت بستری‌شده در بیمارستان گلستان اهواز در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فراوانی اختلالات سدیم و پتاسیم پلاسما در کودکان مبتلا به گاستروانتریت بستری‌شده در بیمارستان گلستان اهواز در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: گاستروانتریت یکی از شایع­ترین بیماری­ها و علت اصلی دهیدراتاسیون و اختلالات الکترولیتی در کودکان است. این مطالعه با هدف بررسی میزان فراوانی اختلالات سدیم و پتاسیم پلاسما در کودکان مبتلا به گاستروانتریت بستری­شده در بیمارستان گلستان اهواز در سال­های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ طراحی شد.
روش بررسی: مطالع انجام­شده، یک مطالع اپیدمیولوژیک توصیفی- تحلیلی مبتنی بر اطلاعات بیمارستانی می­باشد. جامع مورد مطالعه شامل تمامی کودکان بستری­شده با تشخیص گاستروانتریت در بیمارستان گلستان اهواز طی سال­های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ بود. اطلاعات ۲۵۲ بیمار شامل اختلال الکترولیتی، سن، جنس، وزن هنگام تولد، نوع و دفعات اسهال، مدت اسهال، میزان دهیدراتاسیون، تشنج، و تعداد روزهای بستری از پرونده ها اخذگردید.
یافته­ها: تعداد ۲۵۲ کودک با بیماری گاستروانتریت بستری شدند که بر اساس معیارهای خروج از مطالعه ۴۸نفر آنهاحذف و مجموعا ۲۰۴ نفر وارد مطالعه شدند که ۱۴۱ بیمار پسر (۱/۶۹ درصد) و ۶۳ بیمار دختر (۹/۳۰ درصد) بودند. ۱۱۸ بیمار (۸/۵۷ درصد) از کل بیماران دچار اختلال الکترولیتی بودند که شایعترین هیپوناترمی(۷/۶۶) وپس ازآن هیپوکالمی(۱/۲۲) بود. بروز اختلال الکترولیتی با سن، جنس، تعداد دفعات اسهال، میزان دهیدراتاسیون و تشنج بیماران ارتباط معناداری داشت.
نتیجه­گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، اختلال الکترولیتی در کودکان مبتلا به گاستروانتریت حاد نسبتاً شایع است.سن کمتر، جنس مونث، دفعات زیاداسهال وشدت دهیدراتاسیون ازعوامل مستعدکننده بروز اختلالات الکترولیتی است.
به­نظر می­رسد آموزش جامعه در زمین استفاده صحیح از ORS و مایعات مناسب در کودکان دچار اسهال برای پیشگیری از بروز این اختلالات لازم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.