مقاله تغییرات اسکلتال در بیماران بتاتالاسمی ماژور در شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییرات اسکلتال در بیماران بتاتالاسمی ماژور در شهر اهواز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات اسکلتال در بیماران بتاتالاسمی ماژور در شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات اسکلتال در بیماران بتاتالاسمی ماژور در شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات اسکلتال در بیماران بتاتالاسمی ماژور در شهر اهواز :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: تالاسمی ماژور علایم بالینی شدید همراه با ناهنجاری­های سر و صورت دارد که منجر به اختلال در زیبایی افراد مبتلا می­شود. درمان ارتودنسی و بازسازی صورت توسط جراحی در این بیماران نتایج زیبایی خوب و به تبع آن نتایج روانی خوشایندی در برداشته است. تحقیقات نشان داده است که افزایش سطح کیفی زندگی اثر متقابلی با بهبود سلامتی بیماران تالاسمی دارد. آگاهی و شناخت بیشتر عوارض استخوانی این بیماری جهت انجام درمان­های بهتر ضروری است.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی تحلیلی بر روی ۴۸ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور و ۴۸ نمونه نرمال انجام گرفت که بر اساس جنسیت به ۲ گروه ۲۴ نفره دختر و پسر تقسیم شدند. شرایط لازم برای انتخاب نمونه­های نرمال شامل سن بالای ۱۵ سال و مبتلا نبودن به بیماری­های خاص، نداشتن پیشینه هر گونه درمان ارتودنسی و ارتوپدی فک­ها، داشتن نیم­رخ کلاس I، ارتفاع نرمال صورت و اکلوژن کلاس I مولری همراه با اورجت و اوربایت طبیعی و وجود دندان­های ۷ تا ۷ در قوس دندانی فکی بود. برای بررسی سفالومتری کلیشه­ها هم از آنالیز ترکیبی استفاده شد و نتایج توسط آمار توصیفی وpaired sample T test آنالیز شدند (۰۰۵/0p<).
یافته­ها: زاویه SNA افزایش معناداری ندارد؛ در حالی­که زاویه SNB و ANB کاهش معناداری دارند ( ۰۰۵/0P<). زاویه پلن­های اکلوزال با SN، فرانکفورت با basal plans , y axis افزایش، ولی زاویه پلن­های فرانکفورت و Facial (005/0P<)، و فاصله Pog – NB کاهش دارد (۰۰۵/0P<).
نتیجه­گیری: تالاسمی با کاهش رشد مندیبل و ارتفاع صورت خلفی باعث ایجاد مال اکلوژن Cl II و الگوی رشدی Long face می­شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.