مقاله مقایسه نتـایج تجویز توأم آلندرونات و گلوکزآمین و گلوکزآمین به تنهایی در بهبـود علایم بیماران مبتلا به بیماری دژنراتیو مفصلی زانـو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه نتـایج تجویز توأم آلندرونات و گلوکزآمین و گلوکزآمین به تنهایی در بهبـود علایم بیماران مبتلا به بیماری دژنراتیو مفصلی زانـو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نتـایج تجویز توأم آلندرونات و گلوکزآمین و گلوکزآمین به تنهایی در بهبـود علایم بیماران مبتلا به بیماری دژنراتیو مفصلی زانـو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نتـایج تجویز توأم آلندرونات و گلوکزآمین و گلوکزآمین به تنهایی در بهبـود علایم بیماران مبتلا به بیماری دژنراتیو مفصلی زانـو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نتـایج تجویز توأم آلندرونات و گلوکزآمین و گلوکزآمین به تنهایی در بهبـود علایم بیماران مبتلا به بیماری دژنراتیو مفصلی زانـو :

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: بیماری تخریب­کننده مفصلی شایع­ترین بیماری مفصلی در انسان و علت عمده ناتوانی مزمن در میان افراد مسن در کشورهای توسعه یافته است. با توجه به نقش گلوکز آمین به عنوان یک ماده محافظ غضروف در درمان استئوآرتریت، در این مطالعه اثر تجویز این دارو به تنهایی یا تجویز توأم با آلندرونات مقایسه شده است.
روش بررسی: ۱۳۰ بیمار مبتلا به استئوآرتریت زانو به طور تصادفی در دو گروه تجویز گلوکزآمین به تنهایی و ترکیب گلوکرآمین وآلندرونات به مدت ۱۲هفته مورد مطالعه قرار گرفتند. بیماران در هفته­های ۱,۳,۶,۱۲ از نظر کارآیی درمان مورد ارزیابی قرار گرفتند. معیارهای کارآیی، شدت درد، میزان خشکی مفصلی و میزان فعالیت فیزیکی، ودانسیتومتری مغز استخوان بود.
یافته­ها: شدت درد در هر دو گروه کاهش یافت و در هر دو گروه مشابه بود میزان خشکی مفصلی طی درمان در هر دو گروه کاهش یافت ولی این کاهش به صورت معناداری در گروه درمان توأم بیشتر بود(۰۵/0P<) میزان عملکرد مفصلی نیز طی درمان افزایش معناداری داشته است بطوری که عملکرد مفصلی در مراحل آخر مطالعه در گروه دریافت ­کننده گلوکز آمین به تنهایی کمتر بود(۰۵/0P<). در نهایت بررسیBMD بیماران نشان داد تحت درمان توأم دانسیتومتری مغز استخوان نیز بهبود داشته است و تفاوت معنادار وجود دارد (۰۵/ ۰ P<).
نتیجه­گیری: درمان توأم آلندرونات و گلوکز آمین نسبت به گلوکز آمین به تنهایی در بهبود خشکی مفصلی، عملکرد مفصلی و بهبود BMD در بیماران مبتلا به استئوآرتریت مؤثر می­باشد اما از نظر درد در مفصل این دو نوع درمان مشابه می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.