مقاله آستروسیت‌های جنینی موش، همانند سلول‌های سرطانی، قادر به تنظیم متابولیسم انرژی از مسیر واربورگ هستند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله آستروسیت‌های جنینی موش، همانند سلول‌های سرطانی، قادر به تنظیم متابولیسم انرژی از مسیر واربورگ هستند دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آستروسیت‌های جنینی موش، همانند سلول‌های سرطانی، قادر به تنظیم متابولیسم انرژی از مسیر واربورگ هستند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آستروسیت‌های جنینی موش، همانند سلول‌های سرطانی، قادر به تنظیم متابولیسم انرژی از مسیر واربورگ هستند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آستروسیت‌های جنینی موش، همانند سلول‌های سرطانی، قادر به تنظیم متابولیسم انرژی از مسیر واربورگ هستند :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: اثر واربورگ نوعی گلیکولیز بی هوازی در حضور اکسیژن است که در آن سلولهای توموری تمایل به جذب گلوکز و ترشح لاکتات در حضور اکسیژن دارند تا انرژی لازم برای رشد در شرایط فقر غذایی فراهم گردد. در مطالعات گذشته سلول­های جنینی می­توانند مشابه سلول­های سرطانی رفتار کنند بر اساس این تحقیقات در این مطالعه با القای گرسنگی و ایجاد شرایط محیطی مشابه با­ شرایط سلول­های سرطانی به درک اثر واربورگ در سلول­های آستروسیت جنینی کشت شده از مغز نوزاد موش پرداخته شد.
روش بررسی: آستروسیت­ها درDMEM/FBS 10 درصد کشت داده شدند. در کشت ثانویه در زمان­های ۱۶، ۴۸ و ۷۲ ساعت گرسنگی در سلول­ها القا شد و در انتها مصرف گلوکز، میزان ترشح لاکتات و فعالیت LDH داخل سلولی به روش فتومتریک اندازه­گیری گردید.
یافته‌ها: مصرف گلوکز ۴۸ ساعت بعد از القای گرسنگی سلولی ۴۲% در مقایسه با گروه کنترل افزایش داشت (۰۵/0P<.). همچنین ۱۶ ساعت بعد از القای گرسنگی ترشح لاکتات افزایش و ۷۲ ساعت بعد فعالیتLDH داخل سلولی افزایش معنادار ۶۳/۷ برابری را نشان داد (۰۵/0P<.) .
نتیجه­گیری: تولید و ترشح لاکتات در این سلول­ها به­عنوان منبع انرژی و همین­طور ترکیبی شیمیایی برای تبادل پیام با یکدیگر، همانند سلول­های توموری، عمل می­کند. با توجه به ایجاد شرایطی مشابه با شرایط سلولهای توموری برای آستروسیت­ها، امید است این یافته­ها منجر به درک بهتر­ مفاهیم­ متابولیسم سلول­های توموری و طراحی استراتژی­های جدید درمانی بر علیه این سلول­ها در مغز گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.