مقاله بررسی مقایسه‌ای MRI با دید مستقیم در تشخیص پاتولوژی‌های داخل مفصلی در بیماران با پارگی ACL (یک مطالع? گذشته‌نگر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مقایسه‌ای MRI با دید مستقیم در تشخیص پاتولوژی‌های داخل مفصلی در بیماران با پارگی ACL (یک مطالع? گذشته‌نگر) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه‌ای MRI با دید مستقیم در تشخیص پاتولوژی‌های داخل مفصلی در بیماران با پارگی ACL (یک مطالع? گذشته‌نگر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه‌ای MRI با دید مستقیم در تشخیص پاتولوژی‌های داخل مفصلی در بیماران با پارگی ACL (یک مطالع? گذشته‌نگر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه‌ای MRI با دید مستقیم در تشخیص پاتولوژی‌های داخل مفصلی در بیماران با پارگی ACL (یک مطالع? گذشته‌نگر) :

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: لیگامان صلیبی قدامی (ACL: Anterior Cruciate Ligament) ساختاری مهم در حفظ بیومکانیک زانو می­باشد و بیشترین لیگامانی است که در زانو دچار آسیب می­شود.MRI (Magnetic Resonance Imaging) باعث بهبود حساسیت (Sensitivity) و ویژگی (Specificity) در تشخیص آسیب­های داخل مفصلی زانو گردیده است. در این مطالعه به مقایس نتایج حاصل از دید مستقیم با MRI، در تشخیص پاتولوژی­های داخل مفصلی، در بیماران با پارگیACL می­پردازیم.
روش بررسی: هفتاد بیمار با معاین بالینی وMRI مبنی بر پارگیACL ، با محدود سنی بین ۲۲ تا ۴۵ سال، در لیست عمل جراحی بازسازیACL قرار گرفتند. در طی رویکرد مینی- آرتروتومی ابتدا زانو با دید مستقیم، برای پاتولوژی­های داخل مفصلی بررسی و یافته­ها ثبت گردید. سپس در صورت پارگیACL ، بازسازی انجام می­شد. پس از جراحی، نتایج حاصل از دید مستقیم با نتایجMRI بیماران مقایسه شد. حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت و منفی و توافق کاپا محاسبه گردید.
یافته­ها: از هفتاد بیمار تحت مطالعه، ۵۷ نفر مذکر و ۱۳ نفر مؤنث بودند. ارزیابی ویژگیMRI برای پارگیACL 5/98 درصد؛ حساسیت و ویژگیMRI برای تشخیص پارگی منیسک داخلی ۷۳ و ۹۳ درصد؛ برای پارگی منیسک خارجی ۵/۸۷ و ۹۵ درصد؛ و برای ضایعات غضروفی ۴۰ و ۹۶ درصد بود.
نتیجه­گیری: آسیب­هایACL و منیسک­ها درMRI ، با درج بالای حساسیت و ویژگی مشخص می­شوند. لذا پیشنهاد می­شودکهMRI بعنوان یک ابزار تشخیصی مناسب برای تشخیص آسیب­های داخل مفصلی زانواستفاده گردد و منطقی به­نظر می­رسدکه قبل از انجام بازسازی ACL، بررسی زانو تحت دید مستقیم جهت تشخیص این آسیب­ها انجام پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.