مقاله تراز پرداخت‌ها به عنوان یک پدیده پولی: تحلیلی در چارچوب یک الگوی اقتصادسنجی کلان ساختاری کوچک مقیاس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تراز پرداخت‌ها به عنوان یک پدیده پولی: تحلیلی در چارچوب یک الگوی اقتصادسنجی کلان ساختاری کوچک مقیاس دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تراز پرداخت‌ها به عنوان یک پدیده پولی: تحلیلی در چارچوب یک الگوی اقتصادسنجی کلان ساختاری کوچک مقیاس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تراز پرداخت‌ها به عنوان یک پدیده پولی: تحلیلی در چارچوب یک الگوی اقتصادسنجی کلان ساختاری کوچک مقیاس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تراز پرداخت‌ها به عنوان یک پدیده پولی: تحلیلی در چارچوب یک الگوی اقتصادسنجی کلان ساختاری کوچک مقیاس :

تعداد صفحات :۳۸

مقاله حاضر به بررسی تجربی اعتبار نظریه نگرش پولی به تراز پرداخت­ها و رابطه بین کسری تراز پرداخت­ها با سطح عمومی قیمت­ها و کسر بودجه دولت در چارچوب یک الگوی اقتصادسنجی کلان ساختاری می‌پردازد. معادلات تصریح شده با استفاده از داده‌های سری زمانی سال­های ۱۳۳۸ تا ۱۳۸۶ و به روش همجمعی برآورد شده­اند.
نتایج شبیه‌سازی آثار سیاست‌های پولی و ارزی توسط الگو حاکی از آن است که ۱۰% افزایش در نرخ سپرده قانونی، سطح عمومی قیمت­ها را در سال­های پس از اجرای این سیاست به طور متوسط حدود ۵/۱۱% کاهش می‌دهد و تراز پرداخت­‌ها به طور متوسط حدود ۳۰% بهبود می‌یابد. اجرای سیاست پولی انقباضی از طریق کاهش بدهی بانک­ها به بانک مرکزی نیز اثر مشابهی را در الگو بر سطح عمومی قیمت­ها و تراز پرداخت­ها بر جای می­گذارد. در خصوص ارزیابی اثر سیاست تنزل ارزش پول ملی، نتایج شبیه‌سازی الگو حاکی از آن است که اگر نرخ ارز ۲۰% افزایش یابد، تراز پرداخت­ها با بهبود نسبی، به طور متوسط حدود ۲۰% بیشتر می­شود، اما سطح عمومی قیمت­ها در سال­های پس از اجرای این سیاست به طور متوسط حدود ۷% افزایش می­یابد.
نتایج مطالعه ضمن تأیید نگرش پولی به تراز پرداخت­ها، در مجموع حاکی از آن است که گرچه هر دو سیاست پولی انقباضی و تنزل ارزش پول ملی به بهبود تراز پرداخت­ها منجر می‌شود، ولی سیاست پولی انقباضی مناسب­تر است، زیرا برخلاف سیاست تنزل ارزش پول ملی، سطح عمومی قیمت­ها را کاهش می­دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.