مقاله کاربرد روش‌های الگوریتم ژنتیک و K-نزدیک ترین همسایه در تدوین سیاست‌های بهره برداری از مخزن در زمان وقوع سیلاب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد روش‌های الگوریتم ژنتیک و K-نزدیک ترین همسایه در تدوین سیاست‌های بهره برداری از مخزن در زمان وقوع سیلاب دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد روش‌های الگوریتم ژنتیک و K-نزدیک ترین همسایه در تدوین سیاست‌های بهره برداری از مخزن در زمان وقوع سیلاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روش‌های الگوریتم ژنتیک و K-نزدیک ترین همسایه در تدوین سیاست‌های بهره برداری از مخزن در زمان وقوع سیلاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد روش‌های الگوریتم ژنتیک و K-نزدیک ترین همسایه در تدوین سیاست‌های بهره برداری از مخزن در زمان وقوع سیلاب :

تعداد صفحات :۱۸

در حال حاضر بهره‌برداری از اکثر سدهای مخزنی کشور در شرایط سیلابی به صورت تجربی می‌باشد و عملاً دستورالعمل مدونی برای تعیین میزان خروجی در زمان وقوع سیلاب خصوصاً در حوزه‌های فاقد سیستم هشدار و پیش‌بینی سیلاب وجود ندارد. در این تحقیق سعی شده است با توجه به سابقه سیلاب‌های به وقوع پیوسته در سیستم رودخانه- مخزن کارون، بهینه‌سازی بهره‌برداری از سد شهید عباسپور به نوعی صورت گیرد که میزان تجاوز دبی خروجی از دبی سالم رودخانه پایین‌دست حداقل شود. به منظور تعیین خروجی‌های مخزن در شرایط سیلابی از مدل الگوریتم ژنتیک که به همین منظور تدوین شده، استفاده شده است. تابع هدف این مدل به صورت پارامتری درنظر گرفته شده بدین معنی که نسبت خسارت با توجه به میزان تجاوز جریان از حد مجاز توسط مدل تعیین می‌شود. کارایی مدل ژنتیک با سیلاب‌های تاریخی و سیلاب‌های بازسازی شده با دوره بازگشت ۵۰ ساله بررسی شده است. خروجی مدل الگوریتم ژنتیک با استفاده از روش K- نزدیکترین همسایه (K-NN) جهت تدوین سیاست‌های بهره‌برداری در زمان سیلاب استفاده شده و نتایج آن با معادله رگرسیون خطی برای شبیه‌سازی مقایسه شده است. نتایج به دست آمده از این دو مدل بیانگر کارائی آنها در تدوین سیاست بهره‌برداری از سد در زمان وقوع سیلاب می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.