مقاله فون و فراوانی مگس های حائز اهمیت دامپزشکی خانواده ی موسیده و تعیین ناقلین تلازیازیس در گاوداری های شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فون و فراوانی مگس های حائز اهمیت دامپزشکی خانواده ی موسیده و تعیین ناقلین تلازیازیس در گاوداری های شهرستان ارومیه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فون و فراوانی مگس های حائز اهمیت دامپزشکی خانواده ی موسیده و تعیین ناقلین تلازیازیس در گاوداری های شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فون و فراوانی مگس های حائز اهمیت دامپزشکی خانواده ی موسیده و تعیین ناقلین تلازیازیس در گاوداری های شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فون و فراوانی مگس های حائز اهمیت دامپزشکی خانواده ی موسیده و تعیین ناقلین تلازیازیس در گاوداری های شهرستان ارومیه :

تعداد صفحات :۱۶

خلاصه تلازیازیس گاوی یک بیماری کرمی ناشی از نماتود تلازیا است که توسط مگس های خانواده ی موسیده منتقل می گردد. مطالعه ی حاضر به منظور آگاهی از فون و فراوانی نسبی گونه های حائز اهمیت دامپزشکی متعلق به این خانواده و تعیین ناقلین تلازیازیس در گاوداری های اطراف شهرستان ارومیه در طی سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ انجام گردید. برای صید مگس ها از توری دستی حشره گیری استفاده شد. نمونه ها با استفاده از کلید های تشخیصی شناسایی و مگس های مستعد ناقل گونه های تلازیا بلافاصله تشریح شدند. مجموعاً ۲۸۷۳ مگس از ۱۰ خانواده صید شد که ۶۳ % آنها متعلق به خانواده ی موسیده بودند. از این خانواده ۴ جنس و ۸ گونه ی حائز اهمیت دامپزشکی، شناسایی شدند که در میان آنها گونه ی موسینا لویدا (اسیمیلیس) برای اولین بار از ایران گزارش گردید. از نظر فراوانی نسبی پس از موسکا دامستیکا (مگس خانگی) (۷/۳۳%)، هماتوبیا ایریتانس (۶/۱۶%)، موسکا اتومنالیس (۹/۱۵%)، استوموکسیس کالسیترانس (۵/۱۰%)، موسکا سوربنس (۴/۹%)، موسینا استابولانس (۷/۲%)، موسکا کراسیروستریس (۵/۲%) و موسینا لویدا (۸/۱%) به ترتیب فون غالب گاوداری های این شهرستان را تشکیل می دهند. گونه های موسکا دامستیکا، موسکا سوربنس، موسکا کراسیروستریس و موسکا اتومنالیس به عنوان ناقلین بالقوه ی تلازیازیس گاوی شناسایی شدند. در تشریح مگس های مذکور آلودگی به لارو گونه های تلازیا مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.