مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر نشانه‌های پُرخوری، افسردگی و تَن‌انگاره در مبتلایان به پُرخوری عصبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر نشانه‌های پُرخوری، افسردگی و تَن‌انگاره در مبتلایان به پُرخوری عصبی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر نشانه‌های پُرخوری، افسردگی و تَن‌انگاره در مبتلایان به پُرخوری عصبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر نشانه‌های پُرخوری، افسردگی و تَن‌انگاره در مبتلایان به پُرخوری عصبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر نشانه‌های پُرخوری، افسردگی و تَن‌انگاره در مبتلایان به پُرخوری عصبی :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: پُرخوری عصبی نوع خاصی از اختلالات خورد و خوراک است که با مواد غذایی و تَن‌انگاره فرد رابطه دارد. لذا پژوهش حاضر با هدف، بررسی مقاله اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر نشانه‌های پُرخوری، افسردگی و تَن‌انگاره در مبتلایان به پُرخوری عصبی انجام شد. روش: تحقیق از نوع نیمه‌تجربی با طرح پژوهش پیش‌آزمون و پس‌آزمون با گروه گواه بود. جامع آماری شامل کلی زنان مبتلا به پُرخوری عصبی از مراجعه­کنندگان به مرکز روان‌پزشکی فارابی کرمانشاه بود؛ براساس معیارهای ورود به پژوهش، تشخیص روان‌پزشک و پرسشنامه‌های عادات خوردن (EHQ)، شدت پُرخوری (BES)، نگرانی از تَن‌انگاره (BIS)، و افسردگی بِک- فُرم کوتاه بیمارانی که دارای بالاترین نمرات بودند، با روش نمونه‌گیری در دسترس انتخاب و به صورت تصادفی به گروه های آزمایش و گواه تقسیم شدند. گروه آزمایشی ۸ جلسه مداخله درمانی ۱۲۰ دقیقه­ای طی دو جلسه در هفته را دریافت نمود؛ اما گروه گواه مداخله­ای دریافت نکرد. اطلاعات به‌ دست ‌آمده با تحلیل کوواریانس چندمتغیریتحلیل شد. یافته‌ها: نتایج پژوهش نشان داد کهتفاوت معناداری بین گروه‌های آزمایش و گواه در کاهش شدت نشانگان پُرخوری عصبی و عادات خوردن وجود دارد. همچنین، در تَن‌انگاره و افسردگی تفاوت معناداری بین گروه‌ها مشاهده گردید. نتیجه‌گیری: با توجه به یافته‌های پژوهش می‌توان بیان کرد که درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد موجب کاهش نشانگان پُرخوری عصبی، افسردگی و بهبود تَن‌انگاره در افراد تحت درمان شده است. استفاده از این روش درمانی برای مبتلایان به پُرخوری عصبی در جامع بیماران پیشنهاد می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.