مقاله امکان بکارگیری اولترافیلتراسیون در تولید شکر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان بکارگیری اولترافیلتراسیون در تولید شکر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان بکارگیری اولترافیلتراسیون در تولید شکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان بکارگیری اولترافیلتراسیون در تولید شکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان بکارگیری اولترافیلتراسیون در تولید شکر :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

شکر بعنوان محصول نهایی در کارخانجات قند بوده و لذا کیفیت بالایی را می طلبد و بدین جهت بایستی کمترین سطح ترکیبات غیر قندی و بخصوص مواد رنگی را دارا باشد که این امر علاوه بر افزایش کیفیت محصول (شکر) در راندمان کارخانجات قند نیز موثر است چرا که هرچه ناخالصی محلولی که کریستالیزاسیون روی آن انجام می گیرد کمتر باشد درجه کریستالیزاسیون آن محلول بالاتر خواهد بود. اولترافیلتراسیون یکی از راهههای رسیدن به این هدف است و بکارگیری آن در بهبود کیفیت شربت رقیق علاوه بر کیفیت محصول و افزایش راندمان باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و جلوگیری از الودگی محیط خواهد شد.در این کار از شربت رقیق (قبل از ورود به اواپراسیون) حاصل ازکارخانه قند شیرین خراسان جهت ورودی سیستم استفاده شد و میزان تاثیر این فرایند بر جداسازی ترکیبات غیر قندی و خصوصا ترکیبات رنگی و اثر عوامل مختلف عملیاتی بر میزان شار و تغییر صفات مورد بررسی قرار گرفته است. دما در سه سطح (۳۰، ۴۰ و ۵۰ درجه سانتی گراد) ، فشار در سه سطح (۱، ۲ و۳bar) وزمان در سه سطح (۱۵، ۳۰، ۴۵ دقیقه) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دهنده اثر مطلوب این فرایند بر صفات شربت بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.