مقاله ارزیابی سطح رضایت مندی روستائیان از اجرای طرح‌ هادی روستایی (مطالعه موردی: دهستان نگل شهرستان سنندج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی سطح رضایت مندی روستائیان از اجرای طرح‌ هادی روستایی (مطالعه موردی: دهستان نگل شهرستان سنندج) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سطح رضایت مندی روستائیان از اجرای طرح‌ هادی روستایی (مطالعه موردی: دهستان نگل شهرستان سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سطح رضایت مندی روستائیان از اجرای طرح‌ هادی روستایی (مطالعه موردی: دهستان نگل شهرستان سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سطح رضایت مندی روستائیان از اجرای طرح‌ هادی روستایی (مطالعه موردی: دهستان نگل شهرستان سنندج) :

تعداد صفحات :۱۷

طرح هادی را می­توان مهم­ترین سند قانونی در زمینه توسعه و عمران روستایی کشور دانست که با دید همه جانبه و یکپارچه تمامی ابعاد زندگی روستاییان را در نظر می­گیرد. طرح هادی واکنشی از نابسامانی وضع کالبدی- فضایی سکونتگاه­های روستایی کشور است. در این راستا اجرای طرح هادی به منظور بهسازی و نوسازی چشم­اندازه­های درونی و بیرونی روستاها است. تحقیق با روش توصیفی – تحلیلی به بررسی و ارزیابی اثرات اجرای طرح هادی در تحولات اقتصادی؛ اجتماعی؛ زیست محیطی و کالبدی سکونتگاه­های روستایی دهستان نگل درشهرستان سنندج پرداخته است. جامعه آماری شامل کلیه افراد بالای۲۰سال و سرپرست خانوار در چهار روستای دهستان نگل بوده که به روش کوکران۱۶۰نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شده­اند. روایی پرسش­نامه توسط کارشناسان تایید شده و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ (۷۵/.) مورد تایید قرار گرفت. برای پردازش داده­ها از روش آمار توصیفی و استنباطی از جمله آزمون T تک تمونه­ای در تحلیل مسیر بهره گرفته شده؛ از آزمون کای اسکوئر برای سطح معناداری؛ آزمون فریدمن برای رتبه بندی و روش تحلیل خوشه­ای سلسله مراتبی برای سطح بندی عوامل تاثیر گذار مورد استفاده قرار گرفته است. یافته­ها نشان می­دهد اجرای طرح هادی به لحاظ کالبدی تاحد قابل توجهی موجب تغیر در چشم انداز روستاها گردیده، اما مشکلات عدم تخصیص اعتبارات کافی موجب ناتمام ماندن اجرای طرح و همچنین عدم برخورداری روستاییان از تسهیلات بانکی به منظور نوسازی و بهسازی مسکن از مهمترین عوامل نارضایتی مردم روستاها بشمار می­آیند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.