مقاله تحلیل فضایی عوامل مؤثر بر سنجش سطح سلامت روستاییان در سکونتگاه های روستایی (مطالعه موردی: بخش سیمکان- شهرستان جهرم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل فضایی عوامل مؤثر بر سنجش سطح سلامت روستاییان در سکونتگاه های روستایی (مطالعه موردی: بخش سیمکان- شهرستان جهرم) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل فضایی عوامل مؤثر بر سنجش سطح سلامت روستاییان در سکونتگاه های روستایی (مطالعه موردی: بخش سیمکان- شهرستان جهرم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل فضایی عوامل مؤثر بر سنجش سطح سلامت روستاییان در سکونتگاه های روستایی (مطالعه موردی: بخش سیمکان- شهرستان جهرم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل فضایی عوامل مؤثر بر سنجش سطح سلامت روستاییان در سکونتگاه های روستایی (مطالعه موردی: بخش سیمکان- شهرستان جهرم) :

تعداد صفحات :۲۶

از آغاز هزاره سوم، توجه به موضوع سلامت پیرامون محور برنامه­ریزی شهر سالم سوق یافته است. این جنبش از سال ۱۹۸۰ در اروپا و آمریکا آغاز شده است. توسعه و سلامت ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند. همان­گونه که عدم توسعه­یافتگی سلامت تعداد زیادی از مردم جوامع را با خطر روبه­رو می­کند، از طرف دیگر آسیب­های ناشی از توسعه بر محیط بر شرایط سلامتی جامعه تاثیر می­گذارد. در این راستا، مقاله حاضر به تحلیل فضایی عوامل مؤثر بر سطح سلامت در سکونتگاه­های روستایی بخش سیمکان شهرستان جهرم پرداخته است. روش تحقیق توصیفی– تحلیلی و نوع آن کاربردی– توسعه‌ای است. جامعه آماری تحقیق تعداد ۳۸۵۰ خانوار از تعداد ۳۹ روستا در بخش سیمکان شهرستان جهرم می­باشد. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۳۷۵ نفر محاسبه شد. داده­ها با استفاده از نرم­افزار SPSS از روش­های آماری توصیفی و استنباطی همچون آزمون تی، آزمون (F) و رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته­اند. نتایج نشان می­دهند که رابطه بین خدمات ارائه شده در خانه­های بهداشت و میزان رضایتمندی پاسخ­گویان کمتر از حد میانگین نظری تحقیق (۳) بوده است. یافته­های مطالعه براساس نتایج به دست آمده از آزمون‌های همبستگی نشان می‌دهد که ارتباط معنی‌دار و نسبتاً قوی بین عوامل موثر بر سطح سلامت روستاییان و ابعاد سلامت در نواحی روستایی وجود دارد، به نحوی که شاخص‌های تعیین کننده سطح سلامت روستاییان حدود ۶۲/۳ درصد تغییرات متغیر وابسته را تبیین می‌نماید. متغیرهای ابعاد مشارکت و ابعاد اقتصادی به ترتیب با ۰/۳۳۲و ۰/۳۲۲بیشترین تاثیرگذاری را بر سطح سلامت روستاها دارند. میانگین ابعاد چهارگانه سلامت به ترتیب در بعد زیست محیطی (۲/۶)، بعد اقتصادی (۲/۴)، اجتماعی (۲/۳) و بهداشتی (۲/۴) می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.