مقاله بررسی تاثیر قطره ی چشمی فلورومتولون بر میزان ایجاد عارضه فشار داخل چشم بعد از عمل PRK


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر قطره ی چشمی فلورومتولون بر میزان ایجاد عارضه فشار داخل چشم بعد از عمل PRK دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر قطره ی چشمی فلورومتولون بر میزان ایجاد عارضه فشار داخل چشم بعد از عمل PRK  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر قطره ی چشمی فلورومتولون بر میزان ایجاد عارضه فشار داخل چشم بعد از عمل PRK،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر قطره ی چشمی فلورومتولون بر میزان ایجاد عارضه فشار داخل چشم بعد از عمل PRK :

تعداد صفحات :۲۸

مقدمه و هدف: کراتکتومی فوتورفراکتیو (PRK) روش امن و مناسبی جهت درمان میوپی می باشد. در پاسخ دهندگان به استروئید، فشار داخل چشمی (IOP) طی مدت زمان کوتاهی پس از تجویز استروئید افزایش می یابد. این پاسخ افزایش فشار داخل چشم نسبت به کورتیکواستروئید یک اختلال اتوزوم غالب می باشد که در یک سوم جمعیت عمومی مشاهده می شود. این مطالعه جهت بررسی شیوع افزایش فشار چشم ناشی از تجویز فلورومتولون بدنبال PRK می باشد.
روش پژوهش: PRK روی ۴۰۰ چشم از ۲۰۰ بیمار انجام شد. فلورومتولون ۱/۰% برای گروه اول در هفته اول ۴ بار در روز در هفته دوم ۳ بار در روز، در هفته سوم ۲ بار در روز، در هفته چهارم یک بار در روز هر بار یک قطره تجویز شد. گروه دوم فلورمتولون ۱/۰% به مدت ۳ ماه، ماه اول ۴ بار در روز، ماه دوم ۳ بار در روز و ماه سوم ۲ بار در روز هر بار یک قطره تجویز شد. فشار داخل چشمی (IOP) قبل از عمل، پس از یک، دو و ۳ ماه از عمل در هر دو گروه ارزیابی شد. اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS ورژن ۲۱ مورد تجزیه و تحلیل آماری واقع شد.
نتایج: میانگین سنی گروه اول و دوم به ترتیب ۵۸/۵±2/30 و ۶۸/۵±2/30 سال بود. ۷۴% گروه اول و ۷۳% گروه دوم خانم ها بودند. میانگین فشار چشم راست قبل عمل، ۱، ۲، ۳ ماه بعد در گروه اول ۱۳/۲±1/15 ، ۰۶/۲±5/15، ۸۱/۱±2/16 و ۰۶/۲±2/17 میلی متر جیوه و در گروه دوم ۰۴/۲±4/15، ۹۸/۱±8/15 ، ۰۶/۲±2/16 و ۰۸/۲±2/17 میلی متر جیوه بود. فشار چشم چپ در گروه اول به ترتیب ۰۳/۲±1/15 ، ۹۸/۱±5/15، ۸۷/۱±4/16 و ۷۷/۱±2/17 میلی متر جیوه بود. هیچگونه تفاوتی بین دو گروه از لحاظ فشار داخل چشمی مشاهده نشد و همچنین به تفکیک جنس (مرد و زن) و سن (۳۵-۲۰سال و ۵۰-۳۶ سال) هیچگونه تفاوت معنی داری بین دو گروه در هیچ یک از زمان های بررسی مشاهده نشد (۰۵/۰ p>).
نتیجه گیری: در این مطالعه همگروهی رژیم همراه با کاهش دوز تدریجی فلورومتولون یک درمان ضد التهابی امن جهت پیشگیری از کدورت قرنیه بعد از عمل PRK می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.