مقاله بررسی ارتباط بین سطح سرمی CRP با میزان مرگ و میر یک ماهه در بیماران مبتلا به سکته قلبی حاد در بیمارستان آریا در مدت یکسال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ارتباط بین سطح سرمی CRP با میزان مرگ و میر یک ماهه در بیماران مبتلا به سکته قلبی حاد در بیمارستان آریا در مدت یکسال دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین سطح سرمی CRP با میزان مرگ و میر یک ماهه در بیماران مبتلا به سکته قلبی حاد در بیمارستان آریا در مدت یکسال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین سطح سرمی CRP با میزان مرگ و میر یک ماهه در بیماران مبتلا به سکته قلبی حاد در بیمارستان آریا در مدت یکسال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین سطح سرمی CRP با میزان مرگ و میر یک ماهه در بیماران مبتلا به سکته قلبی حاد در بیمارستان آریا در مدت یکسال :

تعداد صفحات :۳۶

مقدمه: انفارکتوس حاد میوکارد (AMI) با شیوع سالانه بیش از ۶۵۰ هزار بیمار فقط در کشور آمریکا یکی از شایعترین بیماریها در کشورهای صنعتی و در حال رشد است.
با توجه به اهمیت عوارض ناشی از انفارکتوس حاد میوکارد که در ۳۰% موارد همراه با مرگ و میر می باشد روش های متعدد تشخیصی جهت تعیین شدت و پیش آگهی این بیماری پیشنهاد شده است.
یکی از روش های تشخیص سرولوژیکی، تعیین CRP[1] است. که سطح سرمی آن با شدت التهاب و درگیری حاد عضله قلبی ارتباط دارد. تاکنون مطالعات متعددی به منظور شناسایی ارتباط CRP به عنوان فاکتور پیش گویی کننده، با پروگنوز بیماران مبتلا به سکته حاد قلبی صورت گرفته که در تعیین مرگ و میر کوتاه مدت (۱ ماهه) این بیماران ارتباط معنا داری را ارائه نداده است.
لذا ما بر آن شدیم تا در این مطالعه با استفاده از مقادیر سرمی hsCRP [2] اندازه گیری شده در بیماران مورد نظر پیش آگهی آنها ارزیابی نمائیم.
روش تحقیق:
در مطالعه توصیفی تحلیلی، از بیمارانیکه با درد سینه و تشخیص AMI در CCU بستری می گردند پس از h24، نمونه پلاسمایی گرفته و با EDTA یا هپارین مخلوط شده و سریعاً به آزمایشگاه ارسال می شود در آزمایشگاه CRP موجود در نمونه بیمار با آنتی بادی پلی کلونال بر علیه CRP که بر روی ذرات لاتکس کد شده است تشکیل Complex و نهایتاً ایجاد کدورت می کند. که میزان کدورت نشاندهنده میزان CRP موجود در نمونه است.
با توجه به کیت مورد استفاده، مقادیر نرمال در افراد بزرگسال کمتر از mg/dl 5 در نظر گرفته می شود. بیماران تا ۳۰ روز بعد از AMI از نظر مرگ و میر بررسی می شوند.
یافته ها: در این تحقیق تعداد ۸۵ بیمار مبتلا به سکته حاد قلبی (AMI) مورد بررسی قرار گرفتند که در پیگیری ۱ماهه این بیماران تعداد ۱۵ نفر از این افراد فوت نموده اند. در بررسی بیماران از نظر hsCRP، میانگین hsCRP در گروه فوت شد ۸۹/۸، و در افراد زنده مانده mg/l39/7 بوده است. (p=0/146) همچنین ۶۰% بیماران فوت شده دارای hsCRP بالا (۵ mg/L≤) و در بیماران فوت نشده ۴۵% افراد دارای hsCRP بالا بوده اند. (P.value=0/315)
نتیجه گیری
با توجه به فاکتورهای خطر دیگری در جمعیت مورد مطالعه که سبب افزایش ریسک مورتالیته می گردد می توان نقش hsCRP را در تعیین نسبی پروگنوز ۱ ماهه بیماران مبتلا به سکته حاد قلبی بیان نمود و این اندکس با ارزش را باید همراه بادیگر عوامل خطر استفاده نمود تا بتوان پروگنوز دقیق مبتلایان به سکته حاد قلبی را تعیین کرد.

[۱] . C-Reactive Protein

[۲] . High sensitive C-Reactive Protein

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.