مقاله تعیین همراهی سندروم پاهای بیقرار با سردردهای اولیه در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۲۲ بهمن مشهد در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین همراهی سندروم پاهای بیقرار با سردردهای اولیه در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۲۲ بهمن مشهد در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین همراهی سندروم پاهای بیقرار با سردردهای اولیه در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۲۲ بهمن مشهد در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین همراهی سندروم پاهای بیقرار با سردردهای اولیه در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۲۲ بهمن مشهد در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین همراهی سندروم پاهای بیقرار با سردردهای اولیه در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۲۲ بهمن مشهد در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰ :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: مطالعات زیادی در رابطه با تداخل عمل بین سردردهای اولیه و سیستم اکستراپیرامیدال موجود است. هدف این مطالعه ارزیابی ارتباط بین سندرم پاهای بیقرار (RLS) و سردردهای اولیه در بیماران مراجعه کننده به کلینیک اعصاب می باشد.
روش پژوهش: بیماران مراجعه کننده به کلینیک اعصاب بیمارستان ۲۲ بهمن از نظر سردردهای اولیه بر اساس کرایتریای HIS مورد ارزیابی قرار گرفتند افراد با سایر اختلالات منجر به RLS از مطالعه حذف شدند. سپس بیماران با سردردهای اولیه از جهت ابتلا به RLS بر اساس معیارهای بین المللی مورد مصاحبه واقع شدند و در صورت ابتلاء شیوع آن در هفته و وضعیت اختلال خواب در آنها مورد بررسی قرار گرفت. سپس یکی از اعضای خانواده بیمار بدون سردرد از نظر ابتلا به RLS مورد مصاحبه واقع شد. اطلاعات با استفاده از نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: در این مطالعه ۱۰۰ بیمار مبتلا به سردردهای اولیه و ۱۰۰ نفر بدون سردرد به عنوان گروه کنترل بررسی شدند. ۶۷% از افراد گروه مورد و ۶۴% از افراد گروه شاهد را خانم ها تشکیل می دادند. میانگین سنی گروه های مورد و شاهد به ترتیب ۱/۱۲± 4/35 و ۳/۱۲±35 سال بود. ۶۸% مبتلا به سردرد میگرنی، ۲۹% فشاری و ۳% خوشه ای بودند. ارتباط معنی داری بین ابتلاء به سردردهای اولیه و RLS وجود داشت (۳۲% در گروه مورد و ۱۲% در گروه شاهد مبتلا به RLS بودند) در بیماران مبتلا به سردرد+ RLS اختلال خواب در ۷۵% موارد مشاهده شد. ۶/۳۴% مردان مبتلا به سردرد RLS داشتند (۰۰۸/۰= P) و ۹/۲۹% از خانم های مبتلا به سردرد RLS داشتند (۰۲۲/۰= P). شیوع RLS در بیماران مبتلا به سردرد با افزایش سن افزایش می یافت (۰۵/۰ p<)
نتیجه گیری: از آنجا که شیوع RLS در افراد مبتلا به سردرد به طور معنی داری بالاتر می باشد مطالعات بیشتری جهت یافتن مسیرهای پاتوژنیک مشابه بین این دو اختلال نیاز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.