مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز مهاجم بروموس (.Bromus japonicus. L) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه چهار رقم گندم متداول در منطقه سیستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز مهاجم بروموس (.Bromus japonicus. L) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه چهار رقم گندم متداول در منطقه سیستان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز مهاجم بروموس (.Bromus japonicus. L) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه چهار رقم گندم متداول در منطقه سیستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز مهاجم بروموس (.Bromus japonicus. L) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه چهار رقم گندم متداول در منطقه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی علف هرز مهاجم بروموس (.Bromus japonicus. L) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه چهار رقم گندم متداول در منطقه سیستان :
تعداد صفحات :۲۴
بهمنظور بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی اندامهای هوایی علف هرز مهاجم بروموس بر جوانهزنی چهار رقم گندم متداول در منطقه سیستان، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار در پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه زابل در سال ۱۳۹۳ انجام شد. تیمارهای مورد بررسی شامل غلظتهای مختلف عصاره آبی اندامهای هوایی (مجموع خوشه، ساقه و برگ) علف هرز بروموس در ۴ سطح ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد حجمی عصاره به همراه تیمار شاهد (آب مقطر) و چهار رقم گندم (هامون، بولانی، سیستان و کلک افغانی) بود. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت عصاره آبی اندامهای هوایی بروموس، درصد جوانهزنی، سرعت جوانهزنی، طول ریشهچه، طول ساقهچه، وزن تر ریشهچه، وزن تر ساقهچه، نسبت وزن تر ریشهچه به ساقهچه، نسبت طول ریشهچه به ساقهچه، طول گیاهچه، وزن خشک ریشهچه، وزن خشک ساقهچه و شاخص بنیه گیاهچه در ارقام مختلف گندم بهطور معنیداری کاهش یافت. برازش مدل لجستیک سه پارامتره، رابطه بین سطوح مختلف عصاره آبی و درصد جوانهزنی را بهخوبی توجیه نمود. با افزایش غلظت عصاره بروموس، روند جوانهزنی در کلیه ارقام کاهش پیدا کرد، اما رقم هامون نسبت به ارقام دیگر، غلظتهای مختلف عصاره علف هرز بروموس را بهتر تحمل کرد. بهطوری که این رقم، در غلظت ۱۲/۱۴۸ برابر عصاره با کاهش ۵۰ درصدی جوانهزنی مواجه شد در حالیکه در رقم بولانی، غلظت ۹۳/۶۱ درصد حجمی عصاره بروموس، باعث کاهش جوانهزنی گردید. بهطور کلی میتوان گفت، رقم بولانی نسبت به سایر ارقام مورد بررسی از حساسیت بیشتری به غلظتهای مختلف عصاره بروموس برخوردار است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.