مقاله طراحی یک حسگر نانوساختار اصلاح شده برای آنالیز بوتیل هیدروگسی تولوئن بعنوان یک آنتی اکسیدانت در نمونه‌های غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله طراحی یک حسگر نانوساختار اصلاح شده برای آنالیز بوتیل هیدروگسی تولوئن بعنوان یک آنتی اکسیدانت در نمونه‌های غذایی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی یک حسگر نانوساختار اصلاح شده برای آنالیز بوتیل هیدروگسی تولوئن بعنوان یک آنتی اکسیدانت در نمونه‌های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی یک حسگر نانوساختار اصلاح شده برای آنالیز بوتیل هیدروگسی تولوئن بعنوان یک آنتی اکسیدانت در نمونه‌های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی یک حسگر نانوساختار اصلاح شده برای آنالیز بوتیل هیدروگسی تولوئن بعنوان یک آنتی اکسیدانت در نمونه‌های غذایی :

تعداد صفحات :۲۱

در این کار پژوهشی یک الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانوکامپوزیت اکسید کامیم/نانولوله کربنی و مایع یونی ۱-بوتیل ۳-متیل-ایمیدازولینیوم هگزافلوروفسفات تهیه شده و برای اندازه­گیری بوتیل هیدروگسی تولوئن بکار گرفته شد. نانوکامپوزیت اکسید کادمیم/نانولوله کربنی با استفاده از روش رسوب هی مستقیم سنتز شده و با استفاده از روش پراش پرتوی ایکس شناسایی شد. تحت شرایط بهینه، ولتاموگرام موج مربعی الکترود اصلاح شده با افزایش غلظت بوتیل هیدروگسی تولوئن در محدوده خطی ۶۰۰-۱/۰ میکرومولار تغییر کرده است. حد تشخیص بوتیل هیدروگسی تولوئن مقدار ۰۶/۰ میکرومولار گزارش شد. سنسور اصلاح شده بخوبی برای اندازه­گیری بوتیل هیدروگسی تولوئن در نمونه های غذایی بکارگرفته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.