مقاله بررسی خواص ضد باکتری و سنتز پیدرپی ۳،۲،۱-تریآزولها از الکلها و اپوکسیدها در آب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص ضد باکتری و سنتز پیدرپی ۳،۲،۱-تریآزولها از الکلها و اپوکسیدها در آب دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص ضد باکتری و سنتز پیدرپی ۳،۲،۱-تریآزولها از الکلها و اپوکسیدها در آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضد باکتری و سنتز پیدرپی ۳،۲،۱-تریآزولها از الکلها و اپوکسیدها در آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضد باکتری و سنتز پیدرپی ۳،۲،۱-تریآزولها از الکلها و اپوکسیدها در آب :
تعداد صفحات :۲۴
هسته های تری آزول، بخش بسیار مهمی از داروهای ضد میکروبی، ضد درد و ضد التهاب را تشکیل میدهند. در این مقاله سنتز تعدادی از۳،۲،۱-تری آزول ها به روش آزیددار کردن متوالی الکلها و اپوکسیدها و سپس واکنش حلقهزایی آزید-آلکین کاتالیز شده با مس (I)[1] در آب توضیح داده شده است. ویژگی بیولوژیکی تعدادی از این ترکیبات هتروسیکل، نسبت به فعالیتهای ضد میکروبی با استفاده از روش پخش قرص کیربی-بوئر[۲] بررسی شدهاند. نتایج بررسیهای دقیق بیولوژیکی این ترکیبات بسیار جالب توجه بوده است؛ به طوری که برخی از این ترکیبات نسبت به داروهای استاندارد شناخته شده از قابلیت ضد میکروبی بیشتری برخوردار بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.