مقاله ممیزی اطلاعات در طرح ها و پروژه ها بر اساس مدل هنزل (مطالعه موردی: یکی از طرح های پژوهشکده گاز پژوهشگاه صنعت نفت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ممیزی اطلاعات در طرح ها و پروژه ها بر اساس مدل هنزل (مطالعه موردی: یکی از طرح های پژوهشکده گاز پژوهشگاه صنعت نفت) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ممیزی اطلاعات در طرح ها و پروژه ها بر اساس مدل هنزل (مطالعه موردی: یکی از طرح های پژوهشکده گاز پژوهشگاه صنعت نفت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ممیزی اطلاعات در طرح ها و پروژه ها بر اساس مدل هنزل (مطالعه موردی: یکی از طرح های پژوهشکده گاز پژوهشگاه صنعت نفت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ممیزی اطلاعات در طرح ها و پروژه ها بر اساس مدل هنزل (مطالعه موردی: یکی از طرح های پژوهشکده گاز پژوهشگاه صنعت نفت) :

تعداد صفحات :۳۸

هدف: پژوهش حاضر با هدف به‌کارگیری ممیزی اطلاعات بر اساس مدل هنزل در یکی از طرح‌های پژوهشگاه صنعت نفت انجام شده است. روش: پژوهش از نوع پیمایشی بوده و برای گردآوری داده‌ها از پرسشنامه استفاده شده است. بیشتر سؤال‌های پرسشنامه به صورت بازطراحی شده و مبنای طراحی سؤال‌ها نیز پرسشنامه استاندارد هنزل است که با توجه به طرح، بومی‌سازی شده است. جامعه آماری پژوهش شامل ۴۲ نفر از اعضای طرح است که به روش نمونه‌گیری هدفمند توسط مسئول طرح انتخاب شده‌اند. برای تحلیل داده‌های گردآوری شده، از نرم‌افزار اکسل استفاده شده است. یافته‌های پژوهش: در این پژوهش مقالات «ساینس دایرکت» و «ای سی اس» سهم بیشتری از منابع را در تمامی حوزه‌های اطلاعاتی به خود اختصاص داده‌اند. همچنین درصد استفاده از منابع الکترونیکی با توجه به دسترس‌پذیری آسان و هزینه کمتر نسبت به منابع چاپی، بیشتر بوده است. در بررسی جریان اطلاعات در طرح می‌توان واحد تبدیلات گاز طبیعی و کتابخانه را دو واحد کلیدی معرفی نمود که بیشترین سهم را در تأمین منابع اطلاعاتی و گزارش‌های مورد نیاز مسئولان و کارشناسان گروه‌های درگیر در طرح داشته‌اند. نتیجه‌گیری: برای جلوگیری از دوباره‌کاری‌ در تهیه منابع اطلاعاتی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها و کنترل منابع دریافتی و ارسالی، تشکیل یک گروه کنترل‌کننده (گروه مهندسی شیمی) قبل از اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.