مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا :
تعداد صفحات :۱۸
سویا گیاهی صنعتی و دارویی است که از دانهی آن روغن خوراکی و از کنجالهی آن غذای دام و طیور تهیه میشود. از خواص دارویی سویا می توان به اثرات ضد سرطانی آن اشاره کرد. در این تحقیق علاوه بر آنالیز عصارهی متانولی دانههای سویا بوسیلهی دستگاه GC/MS، اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی آن نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از GC/MS، تعداد ۴۷ ترکیب را با اولویت حجمی؛ (Z,Z)-9-12- اکتادکادیانوییک اسید(۴۴/۸۹ درصد)، ۹- اکتادکانوییک اسید متیل استر (۱۳/۵۸ درصد)، هگزادکانوییک اسید متیل استر (۱۱/۳۴ درصد)، متیل لینولنات (۶/۸۱ درصد)، اکتادکانوییک اسید متیل استر (۳/۶۹ درصد) وn– هگزادکانوییک اسید (۲/۶۱ درصد) نشان داد. عصارهی متانولی این گیاه با غلظت ۰/۵ گرم برمیلیلیتر دیمتیل سولفوکسید اثرات بازدارندگی بسیار خوبی برعلیه باکتریهای گرم مثبت استافیلوکوکوس ائورئوس، باسیلوس سوبتیلیس، رتای باکتر توکسیکوس و باکتری گرم منفی سودوموناس سیرینجای نشان داد. علاوه بر این در مهار قارچ پریکولاریا اریزا، عامل بیماری بلاست برنج نیز تاثیر خوبی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.