مقاله تحلیل عددی و میدانی انتشار امواج و ترک‌های حاصل از انفجار پیش‏شکافی در توده‌سنگ کنگلومرای سد گتوند علیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل عددی و میدانی انتشار امواج و ترک‌های حاصل از انفجار پیش‏شکافی در توده‌سنگ کنگلومرای سد گتوند علیا دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل عددی و میدانی انتشار امواج و ترک‌های حاصل از انفجار پیش‏شکافی در توده‌سنگ کنگلومرای سد گتوند علیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عددی و میدانی انتشار امواج و ترک‌های حاصل از انفجار پیش‏شکافی در توده‌سنگ کنگلومرای سد گتوند علیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل عددی و میدانی انتشار امواج و ترک‌های حاصل از انفجار پیش‏شکافی در توده‌سنگ کنگلومرای سد گتوند علیا :

تعداد صفحات :۲۵

یکی از عملیات پُرکاربرد در فعالیت‌های معدنی و عمرانی، استفاده از روش‌های انفجار کنترل شده است. استفاده از روش‌های انفجار کنترل شده علاوه بر کاهش هزینه‌های نگهداری کیفیت ظاهری، جبهه کار را افزایش می‌دهد. یکی از روش‌های معمول در عملیات انفجار کنترل شده، انفجار پیش‌شکافی است. در این روش چال‌های انفجاری با فاصله‌‌داری کمتر نسبت به چال‌های تولید در آخرین ردیف حفاری می‌شود. برهم‌نهی امواج تراکمی حاصل از انفجار چال‌های مجاور، موجب تولید تنش‏های کششی در راستای عمود بر خط واصل بین چال‌ها و منجر به شکستگی‌های کششی در توده‌سنگ می‌شود. در این تحقیق، با استفاده از نرم‌افزار المان مجزای UDEC سازوکار انتشار ترک‌ها و برهم‌نهی امواج حاصل از انفجار پیش‌شکافی سه چال بررسی و با نتایج آزمایش میدانی انفجار در توده‌سنگ کنگلومرای منطق سد گتوند علیا مقایسه شده است. در آزمایش میدانی چال‌های انفجاری به قطر ۷۶ میلی‌متر، عمق ۳ متر و فاصله‌داری ۸۵ سانتی‌متر نسبت به هم حفاری می‌شوند که با هفت فشنگ ماده منفجر امولایت ترکی ۲۷ و با رابط انفجار فتیل انفجاری خرج‌گذاری شده‌اند. لرزش‌های ناشی از انفجار با دو دستگاه لرزه‏نگار VIBROLOC در فواصل ۸ و ۱۳ متری به‌ترتیب برابر ۲۴/۱۷۵ و ۳۳/۷۷ میلی‌متر بر ثانیه اندازه‌گیری شده است. نتایج مدل‌سازی عددی انطباق مناسبی با نتایج انفجار پیش‌شکافی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.