مقاله بررسی اثر برخی خواص فیزیکی محصولات دانه ای بر پایداری سیال سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر برخی خواص فیزیکی محصولات دانه ای بر پایداری سیال سازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر برخی خواص فیزیکی محصولات دانه ای بر پایداری سیال سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر برخی خواص فیزیکی محصولات دانه ای بر پایداری سیال سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر برخی خواص فیزیکی محصولات دانه ای بر پایداری سیال سازی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مطالعه مشخصه های سیال شدن محصولات دانه ای به جهت پیش بینی مراحل سیال شدن در سیستم های انتقال پنوماتیکی مواد و همچنین در خشک کن های بستر سیال حائز اهمیت می باشد . هدف این پژوهش عبارت است از بررسی مدل پایداری سیال سازی برای محصولات دانه ای با توجه به خواص فیزیکی آنها و تحلیل منحنی هایمشخصه سیال سازی محصولات مذکور . برای انجام آزمایشات از یک سیستم بستر سیال آزمایشگاهی و برای سیال سازی از دانه های ارزن، جو، شلتوک و سویا استفاده شد . دستگاه مورد استفاده، قادر به سیال کردن توده این دانه ها تا مرحله انتقال بود . برای مطالعه پایداری سیال سازی از مدل والیس در ارتباط با خواص فیزیکی دانه ها ( کرویت , جرم حجمی , تخلخل و قطر متوسط هندسی ) استفاده شد . برای تحلیل منحنی های سیال سازی دانه ها نیز از یک شاخص انحراف افت فشار سیال سازی (FPDI) استفاده گردید . نتایج محاسبات مدل والیس بیانگر این بود که سیال سازی چند محصول دانه ای در نظر گرفته در این تحقیق ناپایدار است . نتایج آزمایشات نشان داد کهFPDI که همان تفاوت بین حداقل و حداکثر افت فشار استاتیک در یک مرحله سیال سازی کامل است و بیانگرپایداری سیال سازی می باشد، ها رابطه معکوس دارد . اما شاخص مذکور رابطه مشخصی با خواص فیزیکی دیگر ندارد . پس از آزمایشات , شاخص FPDI برای شلتوک , بیشترین مقدار ) %)۰/۴۵ و برای ارزن کمترین مقدار ) %)۰/۱۵ به دست آمد . همچنین شاخص تعریف شده مذکور برای تمام محصولات به جز شلتوک ( به علت کرویت پایین ) با مدل والیس مطابقت دارد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.