مقاله برآورد عوامل مهم مؤثر در جذب سفر به پارک های شهری، بررسی تطبیقی سه پارک: ارغوان، فدک و عطرسیب باقرشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد عوامل مهم مؤثر در جذب سفر به پارک های شهری، بررسی تطبیقی سه پارک: ارغوان، فدک و عطرسیب باقرشهر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد عوامل مهم مؤثر در جذب سفر به پارک های شهری، بررسی تطبیقی سه پارک: ارغوان، فدک و عطرسیب باقرشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد عوامل مهم مؤثر در جذب سفر به پارک های شهری، بررسی تطبیقی سه پارک: ارغوان، فدک و عطرسیب باقرشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد عوامل مهم مؤثر در جذب سفر به پارک های شهری، بررسی تطبیقی سه پارک: ارغوان، فدک و عطرسیب باقرشهر :

تعداد صفحات :۱۶

در برنامه ریزی حمل و نقل به منظور تحلیل تقاضای سفر، به برآورد تعداد سفرهای تولید و جذب شده پرداخته می شود. در این مقاله با توجه به اهمیت فضاهای سبز شهری به ویژه پارک ها، با در نظر گرفتن مبانی برنامه ریزی حمل و نقل، به شناسایی عوامل مؤثر در جذب سفر پارک ها پرداخته شده است. در همین راستا پارک های ارغوان، فدک )پارک ناحیه ای( و عطرسیب )پارک منطقه ای( در شهر باقرشهر واقع در استان تهران مورد مطالعه قرار گرفته است و برای هر یک از این پارک ها مدل جذب سفر جداگانه ای ارائه شده است. این مدل ها با استفاده از رگرسیون خطی استاندارد و با درنظر گرفتن آزمون های لازم کنترل گردیده اند. بدین منظور از آماره های تلرانس، دوربین واتسون و کولموگروف – اسمیرنوف استفاده شده است. تمامی آزمون ها نکویی برازش مدل های رگرسیونی محاسبه شده را تأیید می کنند. با مقایس عوامل مؤثر در جذب سفر پارک های ناحیه ای و منطقه ای، می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که با بالا رفتن هزینه های ماهان زندگی، افراد کمتر به پارک های منطقه ای می روند. افراد مجرد بیشتر به پارک های ناحیه ای و افراد متأهل به پارک های منطقه ای می روند و بیشتر بعد از ظهر و شب را برای رفتن به پارک انتخاب می کنند. مراجعین به پارک های منطقه ای تمایل دارند که زمان بیشتری را صرف کنند تا به پارک بهتری بروند. افراد مسن تر تعداد روزهای بیشتری به پارک های ناحیه ای می روند در صورتی که این متغیر در پارک های منطقه ای صدق نمی کند. زیرا آن ها توانایی کمتری دارند که به پارک های منطقه ای بروند. بنابراین، با توجه به عوامل مؤثر در مدل می توان به این نتیجه رسید که عامل اجتماعی مانند وضعیت تأهل، عوامل اقتصادی مانند وضعیت شغلی و میزان هزینه های ماهان خانوار و عواملی مانند زمان و امکانات، همگی در میزان سفرهای جذب شده به پارک های شهری موثر هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.