مقاله بررسی اثرات منابع و مقادیر مختلف پتاسیم در زراعت کلزا در شاهرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات منابع و مقادیر مختلف پتاسیم در زراعت کلزا در شاهرود دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات منابع و مقادیر مختلف پتاسیم در زراعت کلزا در شاهرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات منابع و مقادیر مختلف پتاسیم در زراعت کلزا در شاهرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات منابع و مقادیر مختلف پتاسیم در زراعت کلزا در شاهرود :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

پتاسیم به عنوان یک ماده غذایی اولیه مهم کلزای روغنی، نظیر سایر زراعت های روغنی محسوب می گردد. بی شک کمبود شدید پتاسیم اثرات منفی مهمی بر رشد، عملکرد دانه و یا رفتار زراعی کلزای روغنی خواهد شد. نقش پتاسیم در کلزا نظیر سایر محصولات زراعی، عمدتا فعال کردن محدوده وسیعی از سیستم های آنزیمی میباشد. پتاسیم تحمل گیاه را نسبت به امراض، سرما و خشکی بیشتر و تولید نشاسته و کربوهیدراتها را افزایش می دهد، همچنین پتاسیم استحکام گیاه را افزایشداده و برای رشد بهینه مقدار مطلوب آن ضروری است. پتاسیم درمراحل اولیه رشد به سرعت ازخاک جذب شده مقدار آن در طول دوره گلدهی به بیشترین مقدار در واحد سطح می رسد (۱). مصرف کودهای پتاسیمی درآزمایشات متعددی در دنیا مورد بررسی قرار گرفته است ازجمله درهندوستان در شرایط آبی مصرف ۴۰ کیلوگرم K2O توصیه میگردد (۴). گرانت و بایلی (۱۹۹۳) حد بحرانی پتاسیم را برای حصول به حداکثر عملکرد ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم خاک گزارش کرده اند (۲) این آزمایش به منظور بررسی اثرات مصرف منابع ومقادیر مختلف سرک وپایه کودهای پتاسیمی درکلزا در منطقه شاهرود انجام گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.