مقاله بررسی برخی تغییرات فیزیکی و شیمیائی خاکهای مرتعی تبدیل شده به اراضی دیم در حوزه دوجاق چای استان اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی تغییرات فیزیکی و شیمیائی خاکهای مرتعی تبدیل شده به اراضی دیم در حوزه دوجاق چای استان اردبیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی تغییرات فیزیکی و شیمیائی خاکهای مرتعی تبدیل شده به اراضی دیم در حوزه دوجاق چای استان اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی تغییرات فیزیکی و شیمیائی خاکهای مرتعی تبدیل شده به اراضی دیم در حوزه دوجاق چای استان اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی تغییرات فیزیکی و شیمیائی خاکهای مرتعی تبدیل شده به اراضی دیم در حوزه دوجاق چای استان اردبیل :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

زیر حوزه دوجاق چای یکی از زیر حوزه های کوچک قره سو با مساحتی معادل ۱۸۸ کیلومتر مربع در دامنه های شمال شرقی سبلان قرار گرفته و در بین طولهای شرقی ۴۷ ۵۷ تا ۴۸ ۰۳ و عرضهای شمالی ۳۸ ۲۲ ۳۰ تا ۳۸ ۲۷ ۳۰ محدود شده است . میانگین دمای سالانه آن ۷/۸ درجه سانتی گراد و بارندگی سالانه ۵۰۰ میلی متر میباشد که ۳۳,۱ درصد آن در فصل بهار می بارد . تقریباً سنگ بستر کل حوزه از جنس آتشفشانهای ائوسن با جنس لاتیت و آندزیتپورفیری میباشد . پوشش گیاهی مراتع اکثراً از جنس های,PoaAstaragalus,Thymus,Trifolium بوده و در اراضی تخریب شده گونه های غیر خوشخوراک نظیر جو دوسر غالب می باشد . پوشش زراعی اکثراً گندم، جو و گیاهان علوفه ای نظیر شبدر و یونجه است . در این حوزه نیز مانند سایر حوزه های اطراف کوه سبلان صدها هکتار از اراضی مرتعی بدون در نظر گرفتن استعداد آن به اراضی دیم تبدیل شده که در مدت زمان نه چندان طولانی بسیاری از این اراضی به دلیل کاهش بارخیزی و اقتصادی نبودن محصول بصورت لم یزرع رها شده اند، به طوریکه سیمای فرسایشی شدیدی بر دامنه های منطقه حکمفرما شده و اکثًرا در اثر فرسایش سنگهای بستر رخنمون پیدا کرده اند . بررسی روند تغیرات فیزیکی و شیمیایی این اراضی موضوع این تحقیق می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.